Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Moisty Mire Treasure Map - Locatie van de schat uitgelegd

Wie zoekt, die vindt.

De Moisty Mire treasure map locatie vinden is een opdracht in één van Fornite's vele nieuwe Weekly Challenges.

De challenge volbrengen geeft je extra XP om de rewards van Fortnite Season 3 vrij te spelen. Belangrijk om te weten is wel dat je een Battle Pass nodig hebt om mee te doen met de Challenges.

Als je nog niet zo lang Fornite speelt, vind je misschien onze Fornite Battle Royale tips en tricks wel handig.

Hoe werkt de Moisty Mire treasure map

Voor Fortnite's Weekly Challenges 9, moet je het volgende doen:

  • Volg de treasure map found in Moisty Mire (10 Battle Stars)

Een andere challenge op de lijst is het bezoeken van alle Taco Shop locaties.

In Moisty Mire ligt er een map die je de weg toont naar een verborgen schat. Op de kaart zie je echter enkel een ruwe beschrijving van waar je heen moet. Er komt nog wat zoeken aan te pas.

Gelukkig kan je echter deze eerste stap overslaan. Het is perfect mogelijk de treasure map links te laten liggen en recht naar de locatie van de schat gaan als je dat wilt. We leggen onderaan deze pagina uit waar je het kan vinden.

Zoals alle andere challenges, moet je deze uitvoeren terwijl je een match speelt. Je kan dus niet zomaar gaan schattenjagen op een lege map. Je zal je zoektocht dus moeten combineren met het ontwijken van tegenstanders.

Moisty Mire treasure map locatie

Moisty Mire ligt in het zuidoosten van de map. Dat is waar je deze specifieke map, die je op zijn beurt opnieuw zal vertellen waar je heen moet, kunt vinden. We moeten daarvoor echter niet eerst helemaal naar Moisty Mire.

We kunnen net zo goed rechtstreeks gaan naar de locatie die aangeduid staat op de treasure map. Waar we echt naartoe moeten is een huis in de bossen en vervolgens naar een gebouw in de buurt met twee schoorstenen. Dat is waar we de schat zullen vinden.

Ga dus naar het zuidwesten van Retail Row, waar je deze twee huizen zult vinden in het midden van een bos. Het ligt op de grens tussen G6 en H6 om precies te zijn.

Ga naar het meest noordelijke van deze twee huizen. Deze heeft de twee schoorstenen die we zoeken. Als je zeker wil zijn dat jij de schat weg kaapt, is het het slimst om gewoon recht van de Battle Bus op dit huis te landen.

Als je van het oosten komt, moet je het rechtste (meest noordelijke) huis hebben.

Als je op de juiste plek bent, zal de schat op je scherm verschijnen. Druk op de juiste knop om de knop te verzamelen.

Vergeet niet dat je de match ook effectief moet uitspelen om de challenge te vervolledigen. De match verlaten zodra je de schat gevonden hebt, zal niet werken.

Maak van de kans gebruik om in dezelfde map nog meer Weekly Challenges uit te voeren. Of je kan natuurlijk de match proberen te winnen. Aan jou de keuze!

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties