Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Magnifying Glass loading screen locatie - zo vind je het vergrootglas op het Treasure Map laadscherm

Dit is hoe je de nogal speciale Fortnite magnifying glass treasure map puzzel oplost.

Fortnite's Magnifying Glass laadscherm challenge is een unieke uitdaging. Deze keer wordt je gevraagd om het vergrootglas dat op het Treasure Map loading screen staat te vinden. Dit is maar één van Fornite's Weekly Challenges van deze week.

De Magnifying Glass loading screen opdracht voltooien geeft je extra XP dat je helpt naar het unlocken van de vele beloningen die Fortnite Season 8 te bieden heeft.

Als je nog maar net met Fortnite begonnen bent, is het waarschijnlijk wel interessant om onze Fortnite Battle Royale tips en tricks te lezen.

Op deze pagina:

Fortnite Magnifying Glass Treasure Map laadscherm locatie in één oogopslag

Om deze challenge uit te voeren moet je de Magnifying Glass Treasure Map laadscherm locatie vinden. Klinkt verwarrend, maar waar het op neerkomt is dat je naar een locatie moet gaan en deze bezoeken in de game.

Dit is de magnifying glass locatie in één oogopslag:

Om specifiek te zijn moet je naar kwadrant B8, net ten zuidwesten van Polar Peak.

Daar zal je een cirkelvormige gebied vinden met enkele bomen.

In het midden van die bomen zal, wanneer je de juiste plek bereikt, een verborgen battle star verschijnen.

Als je verdere details nodig hebt over hoe deze challenge werkt en hoe je deze kon oplossen, lees dan het gedeelte hieronder.


Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Hoe de Magnifying Glass Treasure Map laadscherm locatie vinden uitgelegd

Voor deze Week 3 Challenge, moet je het volgende doen:

  • Zoek waar het magnifying glass is op het Treasure Map laadscherm (1 totaal, 5 Battle Stars)

Deze opdracht is een nieuwe soort die we nog niet eerder gezien hebben. Er wordt van je verwacht dat je eerst het juiste laadscherm vindt om vervolgens uit te zoeken wat de locatie effectief is, en dan deze locatie te bezoeken tijdens een potje Fortnite Battle Royale (of een andere competitive, non-custom game mode).

De map in kwestie is onderstaande. Het is het Treasure Map laadscherm dat unlocked als je Tier 10 bereikt van de Season 8 Battle Pass.

Kijk goed en je ziet een vergrootglas (magnifying glass in het engels) over een specifieke cirkel bomen, bij een nogal aparte rotsformatie. Dat is de locatie die we eerder op deze pagina beschreven.

Ga een game in en zoek naar die plek. We raden aan dat je dit doet in een game waarbij alle spelers in twee teams worden verdeeld in plaats van kleine squads. Dit verkleint de kans dat je wordt neergeknald op weg naar de locatie aanzienlijk.

Ga naar de juiste plek, wacht tot de geheime battle star verschijnt, en interacteer ermee zoals je dat doet in alle andere treasure map challenges. Vergeet niet dat je de match moet uitspelen, anders telt het niet!

Laat jezelf dus neergeschoten worden, laat de storm langs je passeren of win gewoon de game om de challenge te markeren als voltooid.

Wanneer je klaar bent zijn er nog genoeg andere Challenges die je kan doen deze week, dus blijven spelen!

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties