Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Logjam Lotus - Waarom verandert deze locatie steeds

De Reality Tree heeft de Logjam Lumberyard enorm doen veranderen.

Het laatste season van Fortnite zorgde voor erg veel veranderingen op het eiland, waaronder de transformatie van de Logjam Lumberyard in de Logjam Lotus.

Het lijkt erop dat de Reality Tree meer dan alleen Reality Seeds produceert. Eén van de wortels die tot de Logjam Lumberyard reikt, lijkt voor een verandering van het verhaal te zorgen.

Een veranderde omgeving en naam van een belangrijk herkenningspunt is niet ongewoon in Fortnite, maar de Logjam Lotus is het eerste gebied dat potentieel vier mogelijke layouts heeft met elks hun eigen thema. En in tegenstelling tot een locatie dat week na week evolueert, kan deze locatie elke match totaal anders zijn.

De steeds veranderende Logjam Lotus in Fortnite uitgelegd

Volgens Fortnite dataminers zijn er vier mogelijke layouts van de Logjam Lotus:

  • Het Roman Colossal Coliseum thema
  • Het Pirate Lazy Lagoon thema
  • Het Wild West Tilted Town thema
  • Het Atlantis Coral Castle thema

Op dit moment van schrijven, hebben we het Atlantis Coral Castle thema nog niet gezien. Het is mogelijk dat Logjam Lotus nog een extra thema krijgt in de nabije toekomst, maar voorlopig blijven we bij de roterende roman, pirate, en wild west themas.

Het is niet mogelijk om een bewust een bepaalde layout van de Logjam Lotus te laten verschijnen. Je hebt namelijk één kans op drie om een bepaald thema te krijgen aan het begin van elke match.

Elke layout van de Logjam Lotus in Fortnite heeft zijn eigen unieke kenmerken en bouwwerken die je kunt verkennen en looten. De basis layout van het terrein blijft echter altijd hetzelfde. Zo zullen er bijvoorbeeld altijd heuvels zijn aan de noordwestelijke zijde van deze plek, maar het gebouw op die heuvel zal wel bij elke layout veranderen.

Het gebouw op die heuvel zal bij elk thema veranderen.

De plaatsing en de gemiddelde grootte blijven grotendeels bij elk thema hetzelfde. In plaats van een groot piraten schip of een groot Romeins gebouw dat je kunt verkennen, zijn er bij de wild west layout enkel een kleine watertoren en sporen te zien.

Verder krijg je bij elke layout toegang tot dezelfde hoeveelheid aan loot, de willekeurige chest spawns aan het begin van elke match niet meegerekent.

Een ander interessant feitje van de roterende layouts van de Logjam Lotus zijn de drie items in de Rave Cave die dit season hun opwachting maken in Fortnite. Zo is er een standbeeld van het Colossal Coliseum, een stenen hoofd in de vorm van Fishstick en een pirate wheel van Lazy Lagoon.

Omdat er nog geen item van het Coral Castle werd getoond, denken we dat het nog even kan duren voordat we deze voor het eerst zien.

Het Roman Colossal Coliseum thema

Dit Roman-thema heeft een gedeconstrueerde Colossal Coliseum layout met veel dezelfde structuren en items die je er terugvindt. Gelukkig is het niet meer zo'n doolhof als vroeger.

Het Pirate Lazy Lagoon thema

Het pirate ship dat gebaseerd is op de Lazy Lagoon maakt opnieuw zijn opwachting! Dit thema heeft ook veel afbrokkelende kastelen aan de randen en huizen in het midden.

Het Wild West Tilted Town thema

Deze layout is gebaseerd op het oude Tilted Town wild west thema en bevat voorwerpen als mijnkarretjes, wagons en sporen. Ondanks dat de loot pool erg veel overeenkomsten met de andere Logjam Lotus themas heeft, bevat deze wild west layout minder loot dan de andere twee.

Wie graag meer ontdekt over Fortnite Chapter 3 Season 3, klikt best eens door naar de gidsen van de Battle Pass, hoe je op dieren rijdt, de vindplaatsen van Reality Seeds en de locatie van Darth Vader.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties