Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite krijgt Predator als eindbaas

Predator wordt prooi.

Je kunt nu tegen Predator vechten in Fortnite. Als je hem verslaat, krijg je bovendien een handige beloning. Dat maakt Epic Games bekend.

Om tegen Predator te kunnen vechten, moet je hem eerst vinden in de jungle-achtige Stealthy Stronghold. Wie hem verslaat, krijgt als beloning een Cloaking Device en kan voor een korte tijd onzichtbaar worden.

Dat lijkt een overpowered beloning, maar dat is het niet als je weet dat deze vijand moeilijk te verslaan is en iedereen hem wil bevechten. Er zijn bovendien ook nadelen verbonden aan dit apparaat. Je verliest namelijk je onzichtbaarheid van zodra je een wapen gebruikt of in het water gaat.

Verder kunnen Battle Pass-eigenaars zich uitrusten met het typische Predator-pantser. Wanneer je dat doet, krijg je de mogelijkheid om het masker af te zetten waar en wanneer je maar wil.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties