Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite krijgt nu ook cross-over met G.I. Joe

Snake Eyes is de nieuwste skin in de Item Shop.

Epic Games kondigt een nieuwe cross-over in Fortnite aan. Vanaf nu kun je immers de skin van Snake Eyes uit G.I. Joe kopen in de Item Shop. Daar stopt de samenwerking bovendien niet, want er komt ook een real life action figure van de skin.

Voor de skin zelf betaal je 1.800 V-bucks. De action figure daarentegen kost 40 dollar. Daarvoor krijg je niet alleen Snake Eyes zelf, maar ook miniatuurversies van een reeks wapens uit Fortnite zoals de Harpoon Launcher, Boogie Bomb en Chiller Grenade. Je kunt de action figure nu al bestellen via de website van Hasbro,maar de verzending staat pas gepland voor januari 2022.

Snake Eyes is de volgende cross-over in een intussen lange reeks. Vorige maand kon je ook al Fortnite spelen als Sarah Connor en de T-800 Terminator. Intussen is er ook de mogelijkheid om de outfit van je favoriete voetbalteam te dragen in Fortnite.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties