Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite krijgt Among Us-achtige modus genaamd Imposters

Dubbelspel.

Epic Games heeft tijdelijk een nieuwe modus toegevoegd aan Fortnite. Die doet sterk denken aan die andere populaire multiplayergame Among Us. Het is nog onduidelijk hoe lang de modus in de game blijft.

Imposters is een modus voor tien spelers. Acht van hen spelen als Agents die The Bridge moeten draaiende houden door verschillende activiteiten uit te voeren. De andere twee spelers zijn Imposters die zich voordien als normale spelers, maar stieken sabotages plegen en andere spelers uitschakelen.

Imposters beschikken daarbij ook over speciale krachten en kunnen andere spelers bijvoorbeeld naar een andere locatie teleporteren om opdrachten te laten mislukken. Spelers kunnen tijdens het spel discussies samenroepen om anderen te beschuldigen. Aan het eind van elke discussie wordt een van de spelers vervolgens weggestemd.

Er is meer Fortnite-nieuws. Zo is onlangs de knuffel-emote uit Fortnite gehaald wegens 'te NSFW' door een bug.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties