Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Island Coins uitgelegd - Waar Coins in de Featured Creative Islands vinden

Hier vind je de Coins in de Fortnite Featured Creative Islands.

De Fortnite Coins vinden op Feature Creative Islands is je opdracht voor één van Fortnite's Overtime Challenges.

Voldoende coins verzamelen brengt je een stap dichter bij het voltooien van de Overtime Challenges en helpt je met de Season 8 Battle Pass te unlocken.

Fortnite Coins in Featured Creative Islands uitgelegd

Als deel van de Overtime Challanges, moet je het volgende doen:

  • Verzamel Coins in Featured Creative Islands (15 in totaal)

Deze Coins verschijnen voor een keertje niet in de Battle Royale mode zoals andere challanges, maar in de Creative mode van Fortnite. Om specifiek te zijn moet je de Featured Creative Islands spelen, dat zijn maps die door de game zelf gepromoot worden. Daar zal je de Coins vinden.

Hoe de Features Creative Islands vinden in Fortnite

Om te starten, ga je naar Creative Mode. Dit vind je in het hoofdmenu van de game, of kan je kiezen als mode in de playlist optie van Battle Royale. Je kan kiezen welke weg je neemt.

Druk vervolgens op Play en launchen maar.

Je komt terecht in een landschap met overal stenen rond je. Kijk naar de stenen aan de rand, ze hebben 'Featured' erboven staan. Dit zijn de Featered Creative Islands die we zoeken.

Ga erheen, en meer tekst zal verschijnen. Deze beschrijving zegt je dat er Fortnite Coins op de map te vinden zijn. Als je dat ziet en je vindt de map leuk klinken, ga dan door de rift om de map in te laden. Je mag de 'Set Island Code' prompt negeren trouwens. Je moet deze hiervoor niet gebruiken.


Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Hoe Coins verzamelen in Fortnite

Eenmaal op de map terechtgekomen, moet je op zoek gaan naar de Fortnite Coins. Dit zijn gouden icoontjes die zeven, net zoals in Mario. Je verzamelt ze door er naartoe te lopen.

Naarmate je er meer opraapt, zal je zien dat ze geteld worden voor je Challenge.

Elke map is verschillend, dus we kunnen je niet leiden naar de specifieke locaties. Maar door deze korte avonturen te spelen, kom je ze vanzelf tegen.

In totaal moet je 15 Coins vinden. Dit moeten unieke Coins zijn. Je kan dus niet dezelfde map steeds opnieuw spelen en de coins opnieuw oprapen. Omdat er maar tien Coins op een map kunnen verschijne, moet je dus op z'n minst twee maps spelen om deze Challenge te voltooien.

Als je moeite hebt met de Coins te vinden, raden we je aan om terug te keren naar de lijst van Featured Creative Island. We gaan ervan uit dat er steeds nieuwe maps roteren zolang de Overtime Challenge loopt.

Je hebt een week om ze allemaal te vinden, dus geen zorgen als je niet onmiddellijk alles kan vinden wat je nodig hebt!

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties