Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Ice Fiends vinden en vernietigen

Search and destroy.

Het Fortnite Ice Storm winter event is vorig weekend van start gegaan, en dat event brengt zoals altijd nieuwe challenges met zich mee.

De Ice King heeft een ware sneeuwstorm losgelaten op de map, en elke dag wordt er een nieuwe challenge actief. Als je alle 13 challenges kan voltooien tegen het einde van het Fortnite Ice Storm event, krijg je een Winter's Thorn Glider. Na het voltooien van zes challenges krijg je Blue Metallic Wrap.

Voor meer info over het Fortnite Ice Storm event, kan je terecht op deze pagina: Fortnite Ice Storm Event gaat van start.

Ice Fiends vernietigen

Dit is de eerste Ice Storm challenge:

  • Vernietig 250 Ice Fiends - 500XP

Ice Fiends en Brutes verschijnen bij de Ice Shards. Vernietig de Shards dus niet onmiddellijk of je zal heel de map moeten rondreizen om voldoende Ice Fiends te vinden. Ice Shard locaties zijn willekeurig op elke map en lichten felblauw op, dus ze zijn niet zo moeilijk te vinden.

De beste strategie om ze te vinden is om naar één van de vier uithoeken van de map te gaan, aangezien daar minder spelers zijn die je kunnen afmaken terwijl je focust op de challenge. Let wel op de cirkel die alsmaar kleiner wordt.

Tweehonderdvijftig Ice Fiends vernietigen is geen werk dat snel voorbij is. Schakel dus de nodige items in. Je kan traps gebruiken om de horde onder controle te houden, en Automatic en Explosive wapens zoals de Rocket Launcher zijn ook ontzettend handig.

Elke dag wordt er een nieuwe Ice Storm challenge beschikbaar. Sommige challenges zijn al gelekt, maar op welke dag ze activeren is niet bekend. Van onderstaande challenges weten we al dat ze eraan zitten te komen:

  • Deel 5,000 damage uit met Explosive Weapons aan de Ice Legion - 500XP
  • Deel damage uit aan de Ice Legion in één match
  • Deel damage uit aan de Ice Legion met Assault Rifles of Pistols
  • Deel damage uit met Shotguns of SMGs aan de Ice Legion
  • Vernietig een Ice Shard in verschillende matches

Uiteraard heb je naast de Ice Storm challenges ook nog de normale weekly challenges van Fortnite Season 7. Voor meer info daarover kan je hier terecht: Fortnite Season 7 Weekly Challenges voltooien.

We updaten elke dag onze info over het Ice Storm event, dus houdt deze pagina zeker in de gaten!


Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties