Skip to main content

Fortnite Hunter's Cloak uitgelegd: zo maak je een Hunter's Cloak

Wat heb je allemaal nodig om dit Season 6 item te maken?

Fortnite's Hunter's Cloak is een nieuw item dat werd geïntroduceerd in Fortnite Season 6.

Je kan de Hunter's Cloack krijgen door gebruik te maken van twee nieuwe systemen in Fortnite: op dieren jagen en craften.

De Hunter's Cloak craften is tegelijk ook één van de eerste weekly Challenges van Fortnite Season 6, dus uitzoeken hoe je dit doet is niet alleen een goede introductie tot die nieuwe systemen, maar ook een snelle manier om wat XP te verdienen.

Nieuwsgierig naar meer informatie over Fortnite Season 6? Bekijk dan ook onze pagina's over de Fortnite Season 6 map veranderingen en de Fortnite Season 6 Battle Pass.

Zero Crisis Story Cinematic voor Fortnite Chapter 2 Season 6Bekijk op YouTube

Fortnite Hunter's Cloak: hoe maak je een Hunter's Cloak in Fortnite?

Om een Hunter's Cloak te krijgen, moet je er eentje maken door de volgende items te verzamelen tijdens een match:

  • Animal Bones x 2 (Crafting Ingredient)
  • Meat x1 (Inventory Item)

Om te craften in Fortnite, ga je naar je inventory (omhoog op de D-pad op een controller), en ga je naar de crafting tab.

Zo jaag je op een everzwijn en maak je de Hunter's Cloak in Fortnite.Bekijk op YouTube

Van hieruit kan je ervoor kiezen om één van de items in je inventory te upgraden met behulp van de components die je al verzameld hebt in de match, maar ook Primal weapons maken.

Om Meat en Animal Bones te krijgen, moet je dus op dieren jagen. Dieren verschijnen op verschillende plekken op de map. Er is geen specifieke locatie waar je snel naartoe kan gaan om zeker en vast dieren te vinden. Wij zagen bijvoorbeeld een everzwijn (boar) bij Weeping Woods, en die gaf ons genoeg components om een Hunter's Cloack te maken.

Welk dier je ook tegenkomt, raap het Meat en de Animal Bones op die het dier laat vallen. Meat is een item dat je ook kan equippen en kan upgraden met Animal Bones in het crafting menu.

Selecteer dus Meat in het crafting menu, kies voor 'craft' en de Hunter's Cloak is van jou.

De beschrijving voor de Hunter's Cloak is als volgt: "Throws creatures off the scent." ofwel "Dieren ruiken je niet meer".

Als je de Hunter's Cloack draagt en 'gebruikt', zullen agressieve dieren die je aanvallen, zoals wolven, terug weglopen. Handig!

Read this next