Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Hungry Gnomes locaties - Waar vind je snel zeven Gnomes

Hier vind je de Hungry Gnomes in Fortnite.

Het vinden van zeven Hungry Gnomes locaties is een van de nieuwe Fortnite Weekly Challenges.

Als je de Hungry Gnomes hebt gevonden, krijg je extra XP die je gebruikt om Season 4 rewards vrij te spelen. Natuurlijk heb je net als altijd een Battle Pass nodig om deze Challenge te voltooien.

Als je nog niet erg ervaren bent in Fortnite, raden we je aan om ons uitgebreid arsenaal aan Fortnite tips ook even door te nemen!

Hoe Hungry Gnomes vinden?

Voor de Fortnite Week 8 Challenges moet je de volgende taak voltooien:

  • Zoek Hungry Gnomes (7 totaal, 5 Battle Stars)

(Een andere Challenge deze week is het zoeken van geheime schat tussen de Bear, Crater en Refrigerator Shipment locaties.)

Doorheen heel de map zitten Hungry Gnomes verstopt. Net als bij de Gnomes uit het vorige seizoen, hebben deze kabouters opnieuw een hoog stemmetje waardoor ze hun schuilplaats verraden. Als je dus iets vreemd hoort, dan zit er waarschijnlijk ergens een Gnome in de buurt.

Het feit dat het over Hungry Gnomes (hongerige kabouters) gaat, is een belangrijke hint over waar je deze kereltjes kunt vinden. Dichtbij voedsel meestal. Denk dus aan locaties zoals Taco Shops, Gas Stations en gebouwen met drankautomaten en andere voedselbronnen.

Maar zelfs met deze hints, blijven ze goed verborgen. Dus het is handig om enkele specifieke locaties te kennen. Daarom zetten we wat verder naar beneden op deze pagina een heleboel plaatsen op een rij, zodat je snel zeven van de deze Hungry Gnomes kunt vinden.

Als je er een vindt, moet je hem ook onderzoeken. Vervolgens wordt de Hungry Gnome bij je totaal bijgeteld.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Fortnite Hungry Gnomes locaties

Je moet zeven van deze Hungry Gnomes locaties zoeken, maar gelukkig zijn er veel meer te vinden. Kijk vooral ook op plaatsen zonder naam. Het blijft echter moeilijk om deze goed verstopte kabouterste vinden, daarom hebben we enkele locaties op een rij gezet.

Dit zijn 12 Hungry Gnomes locaties, genoeg om de Challenge vlot te voltooien.

1) Ten zuiden van Shifty Shafts vind je een locatie zonder naam langs de weg. Ga de Taco Shop binnen en kijk goed in de hoeken.

2) Ten noordoosten van Flush Factory ligt een naamloze locatie met in het noorden een groot gebouw. Dit is een disco. In het zuiden vind je een Hungry Gnome naast de drankautomaten.

3) In het noordoosten van Retail Row staat een supermarkt met de naam 'Noms'. Ga door de voordeur en naar de noordwestelijke hoek. Achter enkele dozen zit een Hungry Gnome verscholen.

4) Ten zuiden van Retail Row staat een Gas Station naast een weg in een naamloze locatie (naast de Bear, Crater en Refrigerator Shipment locaties). De Gnome staat achter de kassa.

5) Ten zuidwesten van Tilted Towers ligt een naamloze locatie met een groot indoor voetbalveld. In de buurt vind je ook een Taco Shop. De Gnome staat meteen links als je door de voordeur gaat.

6) Pleasant Park heeft in het oosten een Gas Station. De Hungry Gnome verschuilt zich bij de schappen in de hoek.

7) In het westen van Risky Reels staat een gebouw met een auto op het dak. Ga naar binnen en zoek de Hungry Gnome achter de bar.

8) Tomato Town heeft een groot gebouw met een draaiende tomaat op het dak. Ga langs de achterdeur en kijk achter de bar.

9) In het zuidwesten van Moisty Mire staat een café. De Gnome staat in de hoek, naast de drankautomaten.

10) Lucky Landing heeft in het zuiden een hek met een gat. Kruip door het gat, ga dan naar rechts en door de eerste deur. De Hungry Gnome verstopt zich in de keuken.

11) Salty Springs heeft in het noordoosten en Gas Station. Ga naar binnen en meteen naar links. De Hungry Gnome staat naast de drankautomaten.

12) Het voetbalstadion in het noordwesten van de map herbergt ook een Gnome. Op de bovenste verdieping vind je in elke hoek een bar. De kabouter zit achter die in noordoosten verstopt.

Denk er aan dat je deze Challenge enkel tijdens een match kunt voltooien en dat je de match niet vroegtijdig mag verlaten. Ontwijk dus even je tegenstanders tot je per potje toch minstens een Hungry Gnome hebt gevonden. Zo is deze Challenge in geen tijd gepiept.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties