Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite helicopter locaties: Waar de Choppa in Fortnite te vinden is

Zo vind en gebruik je de Choppa.

In Fortnite Chapter 2 Season 2 is het voertuig de Fortnite helicopter aan de game toegevoegd.

De Choppa is niet het allereerste luchtvaartuig die in de game voorkomt (die eer is aan de X-4 Stormwing uit Season 7), maar het is wel het snelste voertuig om de map mee over te gaan. Dan moet je natuurlijk nog wel de helicopter locaties weten.

Alhoewel de meeste locaties voor de hand liggen zijn, zijn er misschien nog locaties die je niet kent. Dat is vooral handig als de concurrentie op de bekende locaties om een Choppa knokt.

Inhoud:

Fortnite helicopter locaties: Waar vind je de Choppa in Fortnite?

Fortnites helicopter komt net zoals de andere voertuigen op dezelfde manier in de game voor. Namelijk in specifieke locaties, maar dan wel beperkt.

Een ding is zeker - als er een helipad in de buurt is bestaat er de mogelijkheid dat daar een Choppa voorkomt. Het biedt echter geen garantie, maar aangezien het thema van Season 2 'spionnen' is, weten we waar we moeten beginnen.

Mogelijke Fortnite Choppa locaties zijn:

Fortnite helicopter locaties map

Om specifieker te zijn:

  • Vijf nieuwe belangrijke locaties in Fortnite Season 2 - The Grotto, The Shark, The Rig, The Agency en The Yacht.
  • Een aantal andere interessante locaties zoals de met sneeuw bedekte berg in het zuidoosten, FM-radio op de bergtop in het noordoosten en de Shadow Safe House locatie onder Pleasant Park. De Shadow Safe House is toegankelijk via het voetbalveld aan de zuidkant.

Nogmaals - er is geen garantie om op bovenstaande locaties een Choppa te vinden, maar het is wel wel mogelijk. Misschien worden er in de toekomst nog meer locaties aan de game toegevoegd, dus hou de kaart in de gaten.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Wat moet je nog meer over de helicopter in Fortnite weten?

Wanneer je een Choppa hebt gevonden is het vliegen vrij vanzelfsprekend. De besturing komt namelijk op het scherm te staan. Je moet alleen weten dat je de hoogte afzonderlijk kunt bepalen. Oftewel, je kunt nu omhoog en omlaag gaan zonder te bewegen. Ontzettend handig!

Andere dingen die je over de Fortnite helicopter moet weten:

  • Er kunnen in totaal vijf spelers in zitten, namelijk vier passagiers en een piloot.
  • Passagiers mogen hun wapens gewoon gebruiken, maar de Choppa zelf heeft geen wapens om te gebruiken. In de solo modus is het luchtvaartuig dus alleen voor vervoer.
  • Pas alleen op voor gebouwen en bomen.
  • Tijdens het vliegen heb je de mogelijkheid om Ride of the Valkyries af te spelen. Een mooie verwijzing naar Apocalypse Now.
  • De Choppa kun je in de lucht laten zweven. Pas alleen op voor tegenstanders die je proberen neer te schieten.
  • Je hebt geen parachute, dus spring niet zomaar uit de Choppa. Alleen in het water als het echt moet.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties