Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite heeft nu tornado's en bliksem

Het dondert en het bliksemt!

Epic Games heeft extreme weersomstandigheden aan Fortnite toegevoegd. Het is oppassen geblazen voor tornado's en onweer.

Een tornado verwoest de wereld maar is ook strategisch in te zetten. Gebruik hem om hoger te komen en met je glider ergens heen te vliegen, of wacht tot hij je uitspuugt en lanceer jezelf een eind weg.

Bliksem doet schade aan spelers en geeft een tijdelijke snelheidsboost. Wil je graag geraakt worden voor die boost? Daar is een trucje voor: ga onder een donkere wolk het water in, of zoek het hoogste punt van de omgeving op!

Cover image for YouTube videoFortnite Chapter 3 Season 1 Flipped Overview Trailer

Niet alleen dit extreme weer is toegevoegd, ook de Flare Gun is terug van weggeweest. Die kun je gebruiken om vuur te laten verspreiden.

Fortnite Chapter 3 is op 5 december begonnen en introduceerde een nieuwe map. In deze update neemt Epic Games die map meteen goed te grazen!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!

Reacties