Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite heeft met Coral Castle een eigen Atlantis

Aquaman komt thuis.

Je kan nu in Fortnite naar Atlantis reizen. Het waterpeil is intussen voldoende gezakt, waardoor je nieuwe gebieden kunt bezoeken. Het voornaamste daarvan is Coral Castle.

Coral Castle is Fortnites versie van Atlantis. Erg verrassend is de toevoeging niet. De aanwezigheid van superheld Aquaman deed al vermoeden dat ontwikkelaar Epic meer meer van plan was met dat thema.

Spelers kunnen vanaf nu in Atlantis -sorry, Coral Castle- rondlopen en alle geheimen ontdekken. Naast Coral Castle is ook Slurpy Swamp terug te verkennen en is er een ruimteschip neergestort bij Craggy Cliffs.

Vorige week maakte Epic Games nog bekend dat de toevoeging van voertuigen aan Fortnite uitgesteld met enkele weken is uitgesteld. Normaal ging dat gebeuren wanneer het waterpeil de wegen van het eiland terug blootlegde. Of dat betekent dat Fortnite Chapter 2 Season 3 nu enkele weken langer duurt, is nog niet bekend.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties