Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Haunted Hills Treasure Map - Locatie van de schat uitgelegd

Waar Treasure Map in Haunted Hills zoeken?

De Fortnite Haunted Hills Treasure Map vinden is een van de vele Week 9 Challenges die je moet voltooien.

Als je de Haunted Hills schatkist hebt gevonden, krijg je XP, die je kunt gebruiken om Season 4 beloningen vrij te spelen. Hier moet je wel een Battle Pass voor hebben. Anders kun je niet met de Challenges meedoen.

Ben je nog niet zo bekend met Fortnite? Check dan zeker ook onze uitgebreide Fortnite tips om je eerste Victory Royale snel te scoren!

Hoe werkt de Haunted Hills Treasure Map?

Een van de Fortnite Week 9 Challenges is de volgende:

  • Volg de Treasure Map in Haunted Hills (1 totaal, 10 Battle Stars)

(Een andere Challenge deze week is om de verschillende Fortnite Named Location te bezoeken.)

.

In Haunted Hills ligt een schatkaart verborgen. Deze leidt je naar een geheime locatie, waar je de reward voor deze Challenge kunt oppikken. Enkel spelers met een Battle Pass kunnen deze map zien, dus zorg ervoor dat je in het bezit bent van een Battle Pass.

Je kunt eerst deze Treasure Map zoeken, of je kunt meteen naar de locatie van de schat gaan.

Net zoals bij de andere Challenges moet je dit tijdens een match doen. Je kunt namelijk niet de map betreden zonder het tegen andere spelers op te nemen.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Haunted Hills Treasure Map locatie

Haunted Hills ligt in het noordwesten van de map. Net ten zuiden van Junk Junction en dichtbij Pleasant Park. Maar waarom zou je daar naartoe willen gaan als je gelijk naar de schat kunt gaan?

De plek waar je naartoe moet is zelf niet heel ver weg. De schat ligt namelijk ten noorden van Junk Junction.

Om specifieker te zijn moet je in het midden ten noorden van Junk Junction zijn. Op de kaart zit dat rechtsonder in vakje B1. Ongeveer bij de N van het woord Junction.

De makkelijkste manier is om vanuit de Battle Bus gelijk naar Junk Junction te gaan.

Wanneer je landt ren je het beste rond totdat de Treasure tevoorschijn komt. De schat ligt bovenop een aantal geplette auto's. Druk gewoon op de juiste knop om de treasure op te rapen en de Challenge te voltooien.

Junk Junction is normaal niet een drukke plek, maar het gebied wordt de komende dagen wel iets populairder. Zorg er in ieder geval voor dat je zo snel mogelijk de schat pakt en weer weg bent.

Als je hier problemen mee hebt kan je altijd nog op een ronde wachten, waarbij de Battle Bus niet langs Junk Junction gaat. In die matches is het daar dan een stuk rustiger. Of wacht lang genoeg totdat de andere spelers met andere Challenges bezig zijn.

Als je de match vroegtijdig verlaat, telt je voortgang in deze Challenge niet mee. Speel de match dus uit.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties