Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Greasy Grove Treasure Map - Locatie van de schat uitgelegd

Waar Treasure Map in Greasy Grove zoeken?

De Fortnite Greasy Grove Treasure Map vinden is een van de zeven Week 5 Challenges die je moet voltooien.

Als je de Greasy Grove schatkist hebt gevonden, krijg je XP (die je kunt gebruiken om Season 4 beloningen vrij te spelen). Denk er wel aan dat je hiervoor een Battle Pass nodig hebt.

Helemaal nieuw in Fortnite? Check dan onze uitgebreid aanbod aan Fortnite tips. Die Victory Royale zal zo snel de jouwe zijn.

Hoe werkt de Greasy Grove Treasure Map?

Bekijk op YouTube

Een van de Fortnite Week 5 Challenges is de volgende:

  • Volg de Treasure Map in Greasy Grove (1 totaal, 10 Battle Stars)

(Een andere Challenge deze week is met andere dansen om een Disco Ball bij Loot Lake te activeren. Deze is een heel pak ingewikkelder dan de Greasy Grove Treasure Map, dus check zeker de link!)

In Greasy Grove ligt een schatkaart verborgen. Deze leidt je naar een geheime locatie, waar je de reward voor deze Challenge kunt oppikken. Enkel spelers met een Battle Pass kunnen deze map zien.

Deze map geeft een abstracte voorstelling van de spelwereld weer. Deze tekening moet je gebruiken om de locatie van de schat te ontleden. Je kunt eerst deze Treasure Map zoeken, of je kunt meteen naar de locatie van de schat gaan.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Greasy Grove Treasure Map locatie

Greasy Grove zelf ligt in het zuidwesten van de map. Maar, er is eigenlijk geen enkele reden om hier naartoe te gaan. Waarom eerste de Treasure Map zoeken als je meteen naar de juiste locatie van de schat kunt gaan?

De Treasure Map wijst namelijk naar een locatie net ten oosten van Snobby Shores, in vakjes 5A en 5B.

In Snobby Shores vind je een rij huizen die langs de kust zijn gebouwd.

Als je over het meest noordelijke huis vliegt en naar het oosten kijkt, zie je een groot huis dat in de klif is ingebouwd.

Op het smalle stukje dak van dit huis, vind je de schat. Hiermee bedoelen niet het dak helemaal bovenaan, maar het kleine uitsteeksel wat verder naar beneden. De makkelijkste manier om hier te komen is door er gewoon simpelweg te landen met je glider. Anders moet je een heleboel materials verzamelen en je een weg naar boven bouwen. Dit maakt je vervolgens weer een pak kwetsbaarder voor vijandig vuur.

Druk gewoon op de juiste knop om de treasure op te rapen en de Challenge te voltooien.

Dit gebied gaat natuurlijk erg populair zijn in de komende week, dus probeer hier naartoe te gaan als de actie er wat rustiger is.

De Challenge kun je natuurlijk enkel tijdens een match voltooien, want je kunt de map niet in je eentje starten. Ontwijk dus zo lang mogelijk je tegenstanders tot je de schat te pakken hebt.

Als je de match vroegtijdig verlaat, telt je voortgang in deze Challenge niet mee. Speel de match dus uit tot je ofwel wint of sterft.

Read this next