Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite - Grab-itron locaties: toiletten lanceren met een Grab-itron in Fortnite uitgelegd

Vuile boel.

toiletten lanceren met een Grab-itron is een van de epic quests in Fortnite Chapter 2 Season 7 van deze week.

Deze challenge ging tijdens week 9 van dit seizoen van start, samen met andere epic quests zoals dansen op een abductor of als passagier van een UFO en een alien sample van Satellite Station's Dish naar Corny Complex brengen.

Deze challenge vraagt je specifiek om een van de nieuwe alien wapens die aan de game zijn toegevoegd, namelijk de Grab-iton, te gebruiken. Hiermee moet je twee toiletten lanceren.

Wanneer je de challenge voltooit krijg je 30k XP waarmee je meer Battle Stars voor je Season 7 battle pass ontgrendelt.

Op deze pagina:

Fortnite Chapter 2 - Season 7 Battle Pass Trailer

Grab-itron locaties in Fortnite uitgelegd

Net als de alien nanites van een aantal weken geleden, heeft de Grab-iton geen vaste locatie.

Zo ziet de Grab-itron er in-game uit.

De Grab-itron kan je vinden op de volgende locaties:

  • Op de grond
  • In kisten
  • Bovenop Abductors
  • In het moederschip

Wij konden nergens Abductors vinden, dus geraakten we er niet op. We konden ook niet in het moederschip komen. Misschien verandert dat in de komende paar dagen maar voor nu maak je de meeste kans door op de grond of in kisten naar een Grab-iton te zoeken.

We struikelden toevallig over een kist in een achtertuin in Retail Row maar, nogmaals, het is een kwestie van geduld en geluk.

Zodra je er een te pakken hebt, moet je echter op zoek naar een toilet.


Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Hoe lanceer je toiletten met een Grab-itron

Dit is de kern van de quest en vrij gemakkelijk om te doen. Het probleem is dat, omdat je nooit precies weet wanneer je een Grab-iton vindt, er een grote kans is dat je niet in de buurt bent van een gebouw met toiletten.

Er zijn wel een aantal locaties die we kunnen aanraden. Lazy Lake, Retail Row, Believer Beach en Pleasant Park hebben meer dan genoeg huizen en gebouwen met tenminste één toilet.

Gelukkig heb je maar één toilet nodig. De quest vraagt of je er twee wilt lanceren, maar het volstaat om hetzelfde toilet twee keer te lanceren.

Als je in de buurt bent van een toilet zul je zien dat de Grab-itron automatisch een cursor over het voorwerp plaatst. Druk op de vuurknop om het toilet te grijpen en druk nogmaals om het af te vuren.

We raden je aan om dit binnenshuis te doen (ook al sloop je waarschijnlijk het interieur), want dan kun je hem gemakkelijk oppikken voor een tweede lancering. Voordat je het weet ben je alweer klaar met de challenge!

Dat was alles wat je voor deze quest moet doen! Mocht je in de buurt van een IO base zijn, zorg er dan voor dat je de alien sample van een Satellite Station's Dish naar de ingang van Corny Complex brengt om nog een quest te voltooien. Als je klaar bent voor een nieuwe set challenges, leer je hier hoe je Rift Tour posters vindt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties