Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Golf Tee to Green locaties - Zo sla je golfballen in verschillende holes op de golfbaan

Sla met de Golf Ball Toy ballen op de golfbaan.

De Golf Tee to Green locaties vinden, is een van de nieuwe Fortnite Weekly Challenges. Op deze pagina leggen we uit waar je de Fortnite golfbaan vindt, waar je een golfbal met de Golf Ball Toy van de Tee naar de Green op de verschillende holes moet slaan.

Als je deze Challenge voltooit, krijg je extra XP die je gebruikt om de Season 5 rewards vrij te spelen. Denk er wel aan dat je een Battle Pass nodig hebt om deze Challenge aan te gaan.

Meer algemene vragen over Fortnite? Check dan zeker ons uitgebreid arsenaal aan Fortnite tips.

Hoe de golfbal van Golf Tee naar Green slaan in Fortnite

Voor de Fortnite Week 5 Challenges krijg je de volgende opdracht:

  • Sla een golfbal van Tee naar Green op verschillende holes (5 totaal, 5 Battle Stars)

Deze Challenge wil zeggen dat je ergens op de map verschillende golfbanen kunt vinden. Waarbij je van de Tee (de startplaats) een golfbal naar de Green (de plaats waar de hole ligt en vlag staat) moet slaan. En dit op vijf verschillende locaties.

Hoe doe je dit precies? Je moet allereerst de Golf Ball Toy uit Season 5 gebruiken. Deze krijg je als je de Battle Pass hebt en Tier 27 bereikt. Equip deze als een van je emotes.

Als je de Golf Ball Toy gebruikt, sla je een bal voor je uit. De manier waarop je richt, verandert de slag die je doet: richt laag om te putten en richt hoog om de bal ver door de lucht te slaan.

Ga naast de Tee staan. Deze wordt door ronde ballen en een bord met een cijfer aangeduid. Zoek de Green. Deze heeft een rode vlag. Richt naar de vlag en gebruik de Golf Ball Toy. Je moet wachten tot de bal stil ligt om de slag te registeren.

Het kan een tijdje duren tot je de afstand en de slagkracht onder de knie hebt, maar blijf rustig proberen. Als de slag goed was, krijg je het bericht dat je in de Challenge voortgang hebt gemaakt.

Hoewel dat golfballen slaan minder aandacht trekt dan basketbal spelen, moet je net als bij die vorige Challenge toch oppassen dat er geen vijanden in de buurt zijn, want je bent wel erg kwetsbaar.

Als de Challenge te moeilijk is, kun je ze ook tijdens een van de LTM modes proberen, zoals 50v50, waarbij de map in twee wordt gedeeld en je dus minder vijanden in je omgeving hoeft te vrezen.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Fortnite Golf Tee to Green en golfbaan locaties

Je moet vijf verschillende Golf Tee Holes slaan, maar gelukkig bevinden die zich allemaal op dezelfde plaats in de map. Namelijk Lazy Links in het noorden van de map.

In totaal vind je negen Golf Tee to Green locaties in Lazy Links.

Om vijf van de negen holes te vinden, hoef je niet ver te zoeken. En nu je hier toch bent, kun je net zo goed een ATK pakken en van golfbaan naar golfbaan cruisen. Op deze manier voltooi je de Challenge het snelst.

Als je de Tee niet meteen kunt vinden, zoek dan eerst de rode vlag van de Green en zoek de Tee die hiermee verbonden is.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties