Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite - Golden Artifact locaties: Waar kan je de golden artifacts vinden bij The Spire uitgelegd

Tijd om op schattenjacht te gaan!

De golden artifacts vinden bij The Spire is één van de eerste challenges die je kan voltooien in Fortnite Chapter 2 Season 6.

Deze challenge stuurt je op zoektocht rond The Spire, een nieuwe locatie op de Fortnite Season 6 map.

Door deze challenge te voltooien krijg je 24K XP als beloning. Hiermee geraak je weer wat verder in de Fortnite Season 6 Battle Pass.

Op deze pagina:

Fortnite Zero Crisis Finale Live Event GameplayBekijk op YouTube

Als je ook op zoek bent naar oplossingen voor andere challenges van Fortnite Season 6, dan kan je ook terecht op onze pagina over de Hunter's Cloak.

The Spire locatie in Fortnite uitgelegd

De Spire kan je vinden in het centrum van de Fortnite map waar in het vorige seizoen Zero Point zweefde.

Hier kan je de Spire vinden in Fortnite.

Het land vlak onder de Spire wordt nu bewoond en je kan er verschillende gebouwen vinden. Dit is ook waar je de golden artifacts zal vinden.

Het is belangrijk om te weten echter dat er sterke NPC personages wonen onder The Spire. Dit zijn de Spire Guardians. Ze zijn vijandig en als ze je zien, gaan ze je opjagen.

De Spire Guardians kunnen teleporteren en harvesting tools gebruiken. Dat plus hun grote schilden en stevige health bars maakt van hen tegenstanders om te vrezen. Al hebben ze natuurlijk wel krachtige wapens die je kan afnemen...


Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Waar kan je de golden artifacts locaties bij The Spire vinden in Fortnite

Alle drie golden artifacts kan je vinden in één van de gebouwen onderaan de Spire in Fortnite. Maar vergeet niet de Spire Guardians te ontwijken (behalve als je echt op zoek bent naar een stevig gevecht!)

De eerste golden artifact kan je vinden in het gebouw aan de noordkant van The Spire, onderaan de trap die naar de top van de Spire leiden.

Je zal de deur van dit gebouw moeten breken.

Je moet het hout dat de ingang van dit gebouw versperd moeten breken. Eenmaal dat gedaan is, kan je wel gemakkelijk het golden artifact vinden binnenin.

De tweede golden artifact kan je vinden in het midden recht ten westen van de Spire.

Ga naar de tweede verdieping van dit gebouw.

Je vindt deze golden artifact in één van de hoeken van de kamer op de middelste verdieping. Als je moeite hebt deze te vinden, moet je dus even de trappen op of af gaan om te kijken of je op de goede plek bent.

De derde golden artifact kan je vinden op de oostelijke zijde van de Spire en is wat moeilijker te vinden.

De gemakkelijkste manier om deze te bereiken is door te landen op het laagste niveau van de oostelijke zijde van de Spire. Ga de kleine heuvel omhoog en zoek het gebouw dat we op de afbeelding hieronder tonen. Als je in een open gebied met veel marktkraampjes zit, dan ben je op de juiste plek!

Als je in dit gebouw bent, dan moet je naar het marktkraampje bij de trappen aan het noordelijke eind van dit gebouw. Hier kan je de laatste golden artifact vinden naast een pot.

Veel succes met het vinden van de golden artifacts voor de Fortnite Season 6 Challenge!

Read this next