Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite - Gold Lara Croft skin locatie: Hoe Gold Lara Croft in Season 6 vrijspelen

Tomb raiden in stijl.

De Gold Lara Croft skin in Fortnite is een gouden versie van de Lara Croft skin, die je vrijspeelt als je de rangen van de Chapter 2 Season 6 Battle Pass beklimt.

Als je deze speciale skin wilt vrijspelen, moet je een kleine opdracht in de game voltooien terwijl je je Lara Croft-skin gebruikt. Hoewel je daarvoor misschien tegen andere spelers moet spelen.

Zodra je de opdracht hebt voltooid, ben je in het bezit van de Gold Lara Croft-skin en heb je de mogelijkheid om die te gebruiken wanneer je maar wilt.

Cover image for YouTube videoFortnite - How to unlock the Gold Lara Croft skin
Fortnite - How to unlock the Gold Lara Croft skin

Hoe speel je de Golden Lara Croft skin vrij in Fortnite?

Gelukkig is het vrijspelen van de Gold Lara Croft skin in Fortnite een makkelijke opgave, al moet je wel in bezit zijn van de Battle Pass van Season 6.

Allereerst moet je ervoor zorgen dat je de Lara Croft skin hebt vrijgespeeld door Tier 15 te bereiken op de Battle Pass.

Daarna, of als je Lara al hebt vrijgespeeld, ga je naar je kluis en zorg je ervoor dat je de skin van Lara gebruikt.

Nu is het tijd voor een match!

Om de Gold Lara Croft skin vrij te spelen, moet je Isla Nublada bezoeken, dat net voor de zuidkust van de Fortnite map ligt en direct ten zuiden van Flushed Factory.

De locatie van Isla Nublada in Fortnite.

We raden je aan om de opdracht aan het begin van de match te voltooien, omdat slechts een speler het vereiste item per match mag oppakken. Dat betekent dat je misschien met andere spelers moet concurreren om de skin virj te spelen. Door te lang te wachten is de kans groot dat het niet meer lukt.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Zodra je het eiland hebt bereikt, ga je naar de begane grond van de kleine ruïne. Binnenin vind je Orelia (NPC) en een gouden Assault Rifle.

Als je de Assault Rifle oppakt, verandert je skin in de Gold Lara Croft skin. Het nadeel is echter dat Orelia je onmiddelijk aanvalt en, aangezien ze een Spire Guardian's Primal Assault Rifle heeft, je zeer waarschijnlijk doodt.

Gelukkig hoef je alleen maar de Assault Rifle op te pakken om de skin vrij te spelen, dus zelfs als je dood gaat, is de Gold Lara Croft skin nog steeds van jou.

Als je problemen hebt om de skin vrij te spelen, omdat andere spelers er telkens eerder zijn, raden we je aan om te wachten totdat de Battle Bus aan het begin van een match direct over het eiland vliegt. Zo zweef je meteen naar Isla Nublada en door op de hoogste punt van de ruïne te landen, val je gemakkelijk naar beneden om de gouden Assault Rifle te pakken.

Voor meer informatie over Fortnite Season 6, bekijk dan onze pagina's over de Battle Pass, raptors, het maken van een Hunter's Cloak en het vinden van golden artefacts.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties