Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Flush Factory Treasure Map - Locatie van de schat uitgelegd

Waar Treasure Map in Flush Factory zoeken?

De Fortnite Flush Factory Treasure Map vinden is een van de vele Week 3 Season 5 Challenges die je moet voltooien.

Door de uitdaging te voltooien krijg je extra XP om de beloningen van Season 5 vrij te spelen. Je moet wel in het bezit zijn van een Battle Pass. Anders kun je niet met de Challenges meedoen.

Heb je Fortnite nog niet zo vaak gespeeld en wil je beter worden? Check dan zeker ook onze uitgebreide Fortnite tips om je eerste Victory Royale snel te scoren!

Al de Week 3 Challenges al voltooid?

Hoe werkt de Flush Factory treasure map?

Een van de Fortnite Week 3 Challenges is de volgende:

  • Volg de Treasure Map in Flush Factory (1 totaal, 10 Battle Stars)

(Een andere Challenge deze week is het schieten op kleiduiven bij de Clay Pigeon locaties.)

In Flush Factory ligt een schatkaart verborgen. Deze map leidt je naar een geheime locatie, waar je de reward voor deze Challenge kunt oppikken. Enkel spelers met een Battle Pass kunnen deze map zien, dus zorg ervoor dat je een Battle Pass hebt.

Je kunt eerst deze Treasure Map zoeken, of je kunt meteen naar de locatie van de schat gaan. We raden je aan om gewoon naar de schat te gaan.

Net zoals bij de andere Challenges moet je dit tijdens een match doen. Je kunt namelijk niet de map betreden zonder het tegen andere spelers op te nemen.

Flush Factory Treasure Map locatie

Flush Factory bevindt zich in het zuiden van het eiland en dan ten westen van het midden. Maar je hoeft hier niet naar toe te gaan.

De locatie waar je echt naar toe moet is niet heel erg ver. De schat bevindt zich in noord-oostelijke richting boven op een berg met een huis erop. Om specifieker te zijn, linksboven in kwadrant F8.

Je hebt natuurlijk de mogelijkheid om vanaf de grond naar boven te bouwen, maar het is logischer om vanuit de Battle Bus naar beneden te glijden. Spring uit de Battle Bus en glij richting de berg. Land vervolgens op het plateau voor het huis.

De schat bevindt zich rechts van het pad als je het pad richting het huis volgt. De schat komt tevoorschijn wanneer je in de buurt bent. Druk gewoon op de juiste knop om de treasure op te rapen en de Challenge te voltooien.

Het kan gebeuren dat de berg de komende dagen iets populairder wordt en dat je dus meer spelers tegenkomt. Zorg er in ieder geval voor dat je zo snel mogelijk de schat pakt en weer weg bent.

Als je de match vroegtijdig verlaat, telt je voortgang in deze Challenge niet mee. Speel de match dus uit.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties