Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Floating Rings locaties vinden in Reality Falls

Waar je floating rings vindt en hoe je deze Fortnite Week 5 challenge voltooit

Het verzamelen van floating rings vlakbij de Reality Falls is een van de quests in Week 5 in Fortnite Chapter 3 Season 3.

Om deze opdracht te voltooien, moet je ontdekken waar je de floating rings kunt vinden en dan moet je er vijf verzamelen - maar dit betekent niet dat je dit in dezelfde Fortnite match moet doen.

Wie deze quest voltooit krijgt daar 15.000 XP voor en dat zal je dan weer helpen bij het ontgrendelen van Battle Pass skins.

Floating rings locaties in Reality Falls vinden in Fortnite

Er zijn in totaal tien te verzamelen ringen vlakbij Reality Falls, maar je moet er maar vijf floating verzamelen om deze challenge te voltooien.

Je kunt drie ringen rond de Reality Tree vinden, maar het gaat sneller als je op zoek gaat naar de locaties van de vijf floating rings bovenaan de kliffen in het gebied in het noordwesten van de Reality Falls, daar vind je namelijk in totaal zeven ringen.

De exacte locaties van de floating rings op de maps in Fortnite.

De makkelijkste manier om floating rings te verzamelen is door erin te gliden aan het begin van een wedstrijd of door een Rift-To-Go te activeren boven hun vindplaatsen.. Jammer genoeg zal je zo niet alle vijf in een keer kunnen verzamelen om de challenge van Week 5 te kunnen voltooien. Maarzo kan je tenminste al één of twee ringen van je lijstje schrappen.

Om de floating rings te verzamelen na je landing, kun je gebruik maken van de Slurp Bouncer mushrooms. Dit zijn de kleine mushrooms die in het gebied rond de Reality Falls staan en dus niet de grote mushrooms. De kliffen rond de waterval in Reality Falls staan boordevol Slurp Bouncer mushrooms, waar je handig gebruikt van kunt maken.

Je kunt op de kleine mushrooms springen om de floating rings te verzamelen.

Bijna elke ring hangt boven of is vlakbij de Slurp Bouncer mushroom te vinden, dus het is mogelijk om ze alle vijf in dezelfde match te verzamelen en deze challenge te voltooien. Moest je sterven voor je ze allemaal hebt, dan word je vooruitgang gelukkig bijgehouden en kan je de resterende ringen verzamelen in een volgende match.

Bij sommige floating rings moet je de Slurp Bouncer mushrooms gebruiken om boven op de large mushrooms te geraken en daarna moet je sprinten en springen om de ring te verzilveren. Het is erg belangrijk dat je weet dat je eerst sprint alvorens je springt, omdat je enkel zo de juiste afstand kunt overbruggen om de rings te kunnen verzamelen.

Wie echter in het bezit is van een Grapple Glove kan die gebruiken om de bovenkant van de large mushrooms te bereiken en zelfs om zich vast te klemmen aan de Reality Tree om floating rings te verzamelen.

Spring op de small mushrooms om boven op de grote te geraken.

Wanneer je alle vijf de floating rings vlakbij de Reality Falls hebt verzameld, krijg je 15.000 XP als beloning. Nu je toch in dit gebied bent, kijk dan goed uit naar de Ripsaw Launcher, die kun je namelijk gebruiken om de giant mushrooms kapot te maken voor een andere challenge van Week 5 die je in Reality Falls kunt voltooien.

Wie graag meer ontdekt over Fortnite Chapter 3 Season 3, klikt best eens door naar de gidsen rond de Vibin’ quests, de Indiana Jones skin, hoe je op dieren rijdt, de vindplaatsen van Reality Seeds en de plaats waar je Darth Vader kunt vinden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties