Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Fish Trophy locaties - Waar onder Fish Trophies dansen in Fortnite

Hier vind je de Fish Trophy locaties op de Fortnite map.

Het vinden van Fish Trophy locaties om onder een Fish Trophy op verschillende Named Locations te dansen, is de opdracht van een van de nieuwe Fortnite Weekly Challenges.

Als je deze Challenge voltooit, krijg je extra XP om Season 6 beloningen vrij te spelen. Denk er wel aan dat je een Battle Pass nodig hebt om deze Challenge te starten en voltooien.

Ben je nog nieuw in Fortnite? Check dan ook snel onze Fortnite tips en tricks!

Op deze pagina:

Fortnite Fish Trophy locaties - Waar zijn de Fish Trophies in Fortnite?

In totaal moet je onder zeven Fish Trophies dansen om de Challenge van deze week te voltooien. We hebben er tot nu toe tien gevonden, maar je vindt er vast nog meer.

Hier zijn 10 Fish Trophies, genoeg om de Challenge te voltooien:

Fortnite Fish Trophies locaties map

Specifiek vind je ze op de volgende locaties:

Wailing Woods, in de ondergrondse bunker, op de bovenste verdieping in een kleine kamer:

Lonely Lodge, bij de ingang van de lodge zelf, net binnen:

Retail Row, hier vind je er drie verschillende. Een gigantische buiten tegen de muur van de winkel in het oosten, eentje binnen in het noorden van dat gebouw en eentje op de trap er boven:

Dusty Divot, in magazijn, boven in een bureau aan het oosten van het gebouw:

Salty Springs, in een huis ten westen van dorp, beneden in de kelder:

Tilted Towers, in het vervallen gebouw, op een gebroken platform in het midden van het gebouw, op de vloer in plaats van tegen de muur:

Shigty Shafts, in een klein gebouw in het oosten van het gebied:

Greasy Grove, in de winkel in het centrum van het dorp, op het gelijkvloers:Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Hoe onder verschillende Fish Trophies dansen in Fortnite

Om de Fortnite Week 8 Challenges te voltooien, moet je het volgende doen:

  • Dans onder verschillende Fish Trophies (7 totaal, 10 Battle Stars)

Het is een simpele Challenge, maar je moet wel met enkele dingen rekening houden.

Ten eerste, hoef je niet alle zeven Fish Trophies in een match vinden. Neem dus rustig je tijd en probeer er misschien eentje per keer te doen.

Ten tweede, moet je onder verschillende Fish Trophies dansen. Dit wil dus zeggen dat je niet twee keer onder dezelfde Fish Trophy kunt dansen. Bovendien moet je ook op verschillende locaties dansen. De drie Trophies in Retail Row bijvoorbeeld, tellen dus niet alle drie mee aan je voortgang.

Ten derde, vraag je je misschien af hoe je moet dansen als je nog nieuw in de game bent. Gebruik het Emotes wheel (B op PC) en selecteer de emote die je personage doet dansen. Als je goed hebt gedanst, krijg je een bericht die je voortgang in de Challenge bevestigt.

Ten slotte, is een Fish Trophy een vis die aan de muur is bevestigd en opspringt als je er voorbij loopt. Zoek dus een houten plak met daarop een onschuldige vis.

Als je problemen hebt om de Fish Trophy Challenge te voltooien, raden we aan om deze in een LTM modus te proberen, zoals 50v50. In deze modus ben je meestal omringd door vriendelijke spelers en heb je dus alle tijd om voor de Fish Trophies te dansen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties