Skip to main content

Fortnite - Fancy View, Rainbow Rentals en Lockie's Lighthouse locaties uitgelegd

Waar je de drie locaties in Fortnite Season 6 vindt.

Het bezoeken van Fancy View, Rainbow Rentals en Lockie's Lighthouse is een van de weekly challenges in Fortnite Season 2 Chapter 6.

Aangezien het herkenningspunten zijn, hebben de locaties geen naam op de Fortnite map. Dat betekent dat je de exacte locatie moet weten om de challenge te voltooien.

Het voltooien van de challenge geeft je flink wat XP, waardoor je gemakkelijker de Battle Pass skins en andere beloningen vrijspeelt.

Op deze pagina:

Fortnite Zero Crisis Finale Live Event GameplayBekijk op YouTube

Fortnite Fancy View, Rainbow Rentals en Lockie's Lighthouse locaties in een oogopslag

Fancy View, Rainbow Rentals en Lockie's Lighthouse zijn allemaal te vinden op de volgende locaties op de Fortnite map:

De locaties van Fancy View, Rainbow Rentals en Lockie's Lighthouse.

Alle drie deze locaties zijn lastig te vinden, omdat ze niet als herkenningspunt op de map worden weergegeven. Gelukkig weet je of je ze op de juiste manier hebt bezocht, want de challenge marker verschijnt naderhand op het scherm.

Gelukkig hoef je niet alle drie de locaties in een match te bezoeken, dus als je hoeft niet de gehele match te besteden aan het voltooien van de challenge. In plaats daarvan moet je ervoor zorgen dat je voor het einde van Season 6 alle drie de locaties bezoekt om er zeker van te zijn dat je XP verdient.

Fancy View locatie in Fortnite uitgelegd

Fancy View ligt langs de westerse kust op de Fortnite map tussen Sweaty Sands en Holly Hedges.

Als je het niet kunt vinden, volg dan de weg die Sweaty Sands en Holly Hedges met elkaar verbindt, terwijl je naar een onverharde weg zoekt, die naar de kliffen leidt. Aan het einde van de onverharde weg vind je Fancy View.

Zoek naar een zandpad.

Het beste moment om naar deze locatie te gaan, is aan het begin van een match. Want als je de locatie eenmaal hebt bezocht, heb je de mogelijkheid om naar Sweaty Sands of Holly Hedges te gaan. Twee goede locaties om loot te vinden.

Lockie's Lighthouse locatie in Fortnite uitgelegd

Lockie's Lighthouse bevindt zich op het puntje van de noordwestkust van de Fortnite map.

Gelukkig is het herkenningspunt makkelijk te vinden, omdat het een vuurtoren is. Vooral 's nachts wanneer het licht aan staat. Als je de locatie niet vindt, ga dan naar Stealthy Stronghold en dan de heuvel op naar het noordwesten naar de locatie waar Lockie's Lighthouse staat.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Rainbow Rentals locatie in Fortnite uitgelegd

Rainbow Rentals is te vinden bij een kleine strand ten zuidwesten van Holly Hedges.

Als je het lastig vindt om de locatie te vinden, land dan op het westelijke puntje van het moeras en houd de zee aan je linkerhand en volg de kustlijn tot je bij een verzameling hutten komt.

Als je meer wilt weten over Fortnite Season 6, lees dan onze gidsen over Battle Pass, raptors, off-road tire locaties en het maken van de Hunter's Cloak.

Read this next