Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite: equip een Detector en breek een Alien Billboard in een match uitgelegd

Disablen die handel!

Equip een Detector en breek dan een Alien Billboard in een match is de tweede Week 9 legendary quest in Fortnite Chapter 2 Season 7.

Net zoals de voorbije weken, moet je de eerste quest in deze set starten door één van de payphones op de Fortnite map te vinden. Vervolgens krijg je de opdracht om een Detector te vinden en een Alien Billboard te breken in één match.

Dit klinkt misschien als een moeilijke challenge doordat er twee doelstellingen mee gemoeid zijn. Gelukkig hebben wij een erg makkelijke methode gevonden.

Deze challenge voltooien geeft je 45.000 XP, wat je helpt om meer Battle Stars te unlocken voor de Season 7 battle pass. Je kunt ook de derde legendary quest voor Week 9 beginnen - grondstoffen verzamelen in Holly Hatchery.

Cover image for YouTube videoFortnite Chapter 2 - Season 7 Battle Pass Trailer
Fortnite Chapter 2 - Season 7 Battle Pass Trailer

Hoe snel een Detector equippen en een Alien Billboard breken in een match in Fortnite

Bij het voltooien van deze opdracht heb je de keuze uit acht verschillende locaties. Dit zijn allemaal bekende plekken op de Fortnite map die je zonder twijfel onmiddellijk zal herkennen.

Wanneer je op één van deze locaties arriveert zal je de Alien Signal Detector moeten equppen uit een aktetas en vervolgens naar een billboard moeten gaan om deze te breken.

Hieronder staan de locaties aangeduid op de map:

Helaas is het meestal vrij druk op deze locaties, maar we hebben er wel ééntje gevonden waar het doorgaans kalm genoeg is om deze opdracht snel (en gemakkelijk) uit te voeren.

Daarom gaan we naar Craggy Cliffs. Eerst wil je naar het grote huis in het noorden gaan (ofwel te voet of door er meteen te landen vanuit de Battle Bus).

Als je deze plek bereikt moet je het koffertje in de hoek van het balkon in het oosten openen. Volg de instructies om de Alien Signal Detector te equippen en dan is de eerste stap al voltooid.

Vanaf hier ga je naar de oostkant van het gebied, vlak voor je het eenzame huis in dit gebied tegenkomt.

Je ziet nu een gigantisch billboard dat verandert naar de tekst 'Submit' wanneer je in de buurt komt. Nu moet je gewoon nog de boodschap 'disable subliminal message' volgen en de quest is voorbij.

Dat is het! Er zijn heel veel opties, maar onthou dat je enkel deze stappen een keer moet doen en de procedure is exact dezelfde voor alle locaties die we genoemd hebben.

Nu deze uitdaging voltooid is, kun je grondstoffen gaan verzamelen in Holly Hatchery.

Als je meer wil weten over Fortnite Season 7, dan vind je deze guides over de Battle Pass en legendary quests misschien ook wel interessant.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties