Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Dusty Divot Treasure Map - Locatie van de schat uitgelegd

Waar Treasure Map in Dusty Divot zoeken?

De Fortnite Dusty Divot Treasure Map vinden is een van de vele Week 7 Season 5 Challenges die je moet voltooien.

Wanneer je de uitdaging te voltooid krijg je extra XP om de beloningen van Season 5 vrij te spelen. Je moet wel in het bezit zijn van een Battle Pass. Anders kun je niet met de Challenges meedoen.

Heb je Fortnite nog niet zo vaak gespeeld en wil je beter worden? Lees dan zeker ook onze uitgebreide Fortnite tips om je eerste Victory Royale zo snel mogelijk te bemachtigen!

Hoe werkt de Dusty Divot Treasure Map?

Een van de Fortnite Week 7 Challenges is de volgende:

  • Volg de Treasure Map in Dusty Divot (1 totaal, 10 Battle Stars)

In Dusty Divot ligt een schatkaart verborgen. Deze map leidt je naar een geheime locatie, waar je de reward voor deze Challenge kunt oppikken. Enkel spelers met een Battle Pass kunnen deze map zien, dus zorg ervoor dat je een Battle Pass hebt.

Je kunt eerst deze Treasure Map zoeken, of je kunt meteen naar de locatie van de schat gaan. We raden je aan om gewoon naar de schat te gaan.

Net zoals bij de andere Challenges moet je dit tijdens een match doen. Je kunt namelijk niet de map betreden zonder het tegen andere spelers op te nemen. Pas dus op, want andere spelers kunnen je tegenwerkenMeer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Dusty Divot Treasure Map locatie

Dusty Divot ligt ongeveer in het midden van het eiland. Namelijk tussen Tilted Towers en Retail Row. Je hoeft echter niet naar Dusty Divot te gaan. Volg gewoon onze instructies hieronder op.

De locatie waar je naartoe wilt gaan is best wel dichtbij. De schat ligt namelijk ten noord-westen van Dusty Divot.

Om specifieker te zijn, je wilt een groepje van drie bomen vinden. Net ten noorden en bergafwaarts vanaf Stone Head. Op de grens van kwadrant F4 en F5.

Je kunt daarnaartoe lopen, maar het is logischer om vanuit de Battle Bus naar die locatie te glijden.

De schat bevindt zich bij het modderige gedeelte bij de bomen. De schat komt tevoorschijn wanneer je in de buurt bent. Druk gewoon op de juiste knop om de treasure op te rapen en de Challenge te voltooien.

Het gaat hier de komende dagen vrij druk zijn, aangezien Titled Towers in de buurt ligt. Wees daar dus van bewust en hou je omgeving in de gaten. Als het niet lukt heb je de mogelijkheid om een paar dagen te wachten.

Zorg er in ieder geval voor dat je zo snel mogelijk de schat pakt en weer weg bent.

Als je de match vroegtijdig verlaat, telt je voortgang in deze Challenge niet mee. Speel de match dus uit.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties