Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Durrrburger Relic locaties in The Temple en The Ruins

Zo vind je beide relics in een match.

Het verzamelen de volledige Durrrburger Relic van The Temple en The Ruins in een enkele wedstrijd is een van de Indiana Jones quests in Fortnite Chapter 3 Season 3.

Om de Durrrburger relic - of de Durrburger - te vinden moet je naar twee plekken gaan en daar snel het item bemachtigen voor dat andere spelers de kans krijgen om je te doden.

Wie deze en alle andere Indiana Jones quests voltooit, krijgt daar de skin en de andere bijbehorende cosmetische voorwerpen voor terug. Je hebt tot het einde van Chapter 3 Season 3 de kans om alle opdrachten te volbrengen!

Fortnite Durrrburger Relic locaties in The Temple en The Ruins

De Temple en The Ruins staan aan de noordwestelijke zijde van het eiland:

De locatie van The Ruins Relic staat in het midden en kijkt buiten in oostelijke richting uit op de zee:

Je kunt hem moeilijk vanop een afstand zien - hieronder zie je hen in bovenaanzicht:

Hier zie je de specifieke plaats ervan op de map staan:

De vindplaats van de Temple Relic vind je op een plek met veel trappen in de kelder van de ruïnes zelf:

Hier zie je de specifieke plaats ervan op de map staan:

Als je op beide plekken moeilijkheiden ondervindt - omdat er te veel spelers tegelijkertijd deze opdracht willen voltooien - weet dan dat je altijd later in het seizoen kunt terugkeren of je even kunt terugtrekken tot de kust opnieuw veilig is en je het Relic veilig kunt oppakken.

Wees je er echter bewust van dat je ze beide moet verzamelen in dezelfde match. Omdat beide plekken vrij dicht bij elkaar liggen, kun je ze allebei makkelijk te voet bereiken alvorens de cirkel kleiner wordt. Dat gezegd zijnde, als je een Grapple Glove kunt vinden, dan zal je er niet alleen sneller geraken maar dan is het ook mogelijk om de Indiana Jones challenge om "te slingeren van de bomen" te volbrengen.

Veel succes!

Wie graag meer ontdekt over Fortnite Chapter 3 Season 3, klikt best eens door naar de gidsen rond de Vibin' quests, hoe je op dieren rijdt en de vindplaatsen van Reality Seeds.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties