Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Dumpster dive naar fake relics en bouwen in Sleepy Shrubs

Zo voltooi je snel twee Vibin' challenges.

Dumpster dive naar fake relic materials en het bouwen van een fake relic in Sleepy Shrubs zijn onderdelen van Deel 4 van de Vibin' quests in Fortnite Chapter 3 Season 3.

Je moet alles tot en met Deel 3 van de Vibin' quests in Fortnite hebben voltooid om Deel 4 en deze specifieke opdrachten te kunnen doen.

Het vinden van een dumpster om in te duiken naar fake relics en het bouwen van een fake relic in de Sleepy Shrubs levert je twee keer 7.000 XP op. Die XP helpt je bij het ontgrendelen van nieuwe Battle Pass skins.

Op deze pagina:

Dumpster locaties en hoe je dumpster dived naar fake relic materialen in Fortnie uitgelegd

Om te dumpster diven naar fake materials als onderdeel van de Vibin' challenge, moet je eerst naar Tilted Towers gaan. Het vinden van een dumpster en erin duiken op elke andere locatie telt niet als je deze quest wilt voltooien.

Wanneer je Tilted Towers hebt bereikt, ga dan naar de zuidkant van dat gebied. Daar kom je omheinde gebieden met grote stapels puin en bouwmachines in tegen.

Hoewel deze, in tegenstelling tot andere opdrachten van Deel 4 van de Vibin' quest, niet op je minimap worden aangeduid, kun je de dumpsters in en rond deze gebieden van de Tilted Towers vinden.

We hebben er een in het zuidelijkste omheinde gebied van Tilted Towers en net buiten het middelste omheinde gebied van een steegje net over de Taco Shop gevonden.

Op deze plekken vind je dumpsters in de Tilted Towers.

Wanneer je een dumpster hebt gevonden, duw dan op de gevraagde knop die op het scherm verschijnt als je wilt dumpster diven naar fake relic materialen. Door dit te doen, voltooi je de opdracht, krijg je 7.000 XP en ontgrendel je het volgende deel van de Vibin challenge. Daarvoor moet je een fake relic bij de Sleepy Shrubs bouwen.

Zo bouw je een fake relic in de Sleepy Shrubs in Fortnite

Wie heeft gedumpster dived naar fake relic materialen bij Tilted Towers, moet zich nu naar de noordelijke grens van Sleepy Shrubs begeven. Op die locatie moet je een fake relic bouwen om dit onderdeel van Deel 4 van de Vibin' quests te voltooien.

Om het relic te bouwen, ga je naar het noordelijkste deel van Sleepy Sound, aan de oostkant van de docks. Daar zie je vlakbij de bomen een gloeiende witte contour boven de grond hangen. Houdt de gevraagde knop ingedrukt om de fake relic bij Sleepy Shrubs te bouwen om dit deel van de opdracht te voltooien en opnieuw 7.000 XP te verdienen. Nu je alle vier de onderdelen hebt voltooid, krijg je nog eens 36.000 XP en ontgrendel je de volgend reeks opdrachten.

Kijk uit naar de witte gloed die toont waar je een fake relic moet bouwen.

Wie graag meer ontdekt over Fortnite Chapter 3 Season 3, klikt best eens door naar de gidsen rond de Battle Pass, de Indiana Jones skin hoe je op dieren rijdt en de vindplaatsen van Reality Seeds.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties