Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite diving boards vinden en waar je er vanaf kan springen

Splash!

Van een diving board springen is een van de Weekly challenges die uitkwam in week 3 van Fortnite Chapter 3 Season 3.

Om deze Fortnite challenge te voltooien, moet je drie keer van een springplank springen. Daarom is het een goed idee dat je de locaties van de diving boards weet.

Bij het voltooien van deze challenge krijg je als beloning 15.000 XP. Die XP zal je helpen om nieuwe Battle Pass skins te ontgrendelen.

Fortnite diving board locaties

Er zijn vijf verschillende diving boards waar je van af kunt springen als je deze Fortnite Weekly challenge wilt voltooien en je kunt ze allemaal in Loot Lake vinden.

Alle diving board vindplaatsen in Fortnite.

Onthoud dat je in totaal drie keer van een diving board moet springen om deze challenge te voltooien!

De makkelijkst te gebruiken diving board, omdat je er in vergelijking met de andere minder voor klimmen, is die die in het midden van Loot Lake.

Om die te bereiken, moet je ofwel naar de ramp vlakbij de zuidelijke muur zwemmen of er met een boot naartoe varen en de muur te beklimmen. Hieronder zie je de diving board die dan op je wacht en nadat je eraf bent gesprongen, zwem en klim je er opnieuw naartoe en spring je er weer af.

Na drie sprongen, heb je de challenge volbracht!

Als je graag van de andere diving boards, die aan de andere muren hangen, springt, dan moet je de ziplines aan de top van de berg aan de zuidkust van Loot Lake gebruiken om de dichtsbijzijnde muur te bereiken.

Alle diving board locaties in Fortnite.

Aan de bovenkant van de muur vind je nog een diving board en vlakbij ook een kabelbaan die je naar de meest noordelijke muur, waar nog een springplank hangt, brengt. Op beide diving boards kunnen kisten staan.

Wie graag meer ontdekt over Fortnite Chapter 3 Season 3, klikt best eens door naar de gids rond de Battle Pass, hoe je op dieren rijdt, de vindplaatsen van Reality Seeds en de locatie van Darth Vader.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties