Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Disco Ball - Waar in Loot Lake dansen?

Dans hier om de Disco Ball te activeren.

Om de Fortnite Disco Ball in Loot Lake te activeren, moet je deze Week 5 Challenge op een unieke manier aanpakken.

Als je de Challenge voltooit, krijg je extra XP die je helpt om nieuwe Season 4 beloningen vrij te spelen. Hier moet je natuurlijk wel een Battle Pass voor hebben.

Nog maar pas Fortnite beginnen spelen en een beetje in de war? Lees dan zeker onze Fortnite tips om snel beter te worden.

Waar is de Disco Ball locatie bij Loot Lake?

Een van de Fortnite Season 4 Week 5 Challenges is:

  • Dans met anderen bij Loot Lake om een Disco Ball te activeren (1 totaal, 5 Battle Stars)

(Een andere Challenge deze week is het vinden van de schat die op de Fortnite Greasy Grove Treasure Map staat afgebeeld.)

Deze Disco Ball Challenge is een van de uniekste die we Fortnite al zijn tegengekomen. Want waar je de meeste opdrachten in je eentje moet voltooien, moet je bij deze met andere spelers en tegenstanders samenwerken.

Eerst leggen we uit waar je de Disco Ball bij Loot Lake kunt vinden. Op de westelijke over van het meer zie je een groepje gebouwen.

Ga het meest noordelijke gebouw binnen.

Beneden in het gebouw vind je een kamer met in elke hoek een dansvloer en in het midden de Disco Ball. Spelers moeten op elk van deze dansvloeren gaan staan en de dans emote gebruiken.

Na een tijdje begint de Disco Ball naar boven te gaan. Als hij helemaal is geactiveerd, krijg je de boodschap dat de Challenge is voltooid.

Dit is geen makkelijke Challenge, dus daarom hebben we enkele tips uitgedacht om het wat makkelijker te maken.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Hoe Disco Ball bij Loot Lake met anderen dansen en activeren?

De eerste moeilijkheid van deze Disco Ball Challenge, is natuurlijk dat je vier spelers nodig hebt om ze te voltooien.

Van zodra je begint te dansen, licht de dansvloer op en stuurt deze energie naar de Disco Ball in het midden van de kamer. Als alle vier spelers aan het dansen zijn, begint de Disco Ball naar boven te gaan.

Dit moet je ongeveer 10 seconden volhouden. En hoewel dat elke emote werkt, is de dans emote de makkelijkste omdat deze langer is. Breng je dance emote dus zeker mee in de match!

Als de Challenge is voltooid, hoor en zie je een heel duidelijke animatie verschijnen. Blijf dus proberen tot je dit ziet. Het kan namelijk dat de Challenge niet van de eerste keer lukt.

Maar dit betekent natuurlijk dat je met andere spelers moet samenwerken. En hoewel dat spelers in solo matches vaak elkaar helpen, liggen er ook anderen op de loer om van deze situatie gretig gebruik te maken. Want, laten we eerlijk zijn, dit is een unieke kans om snel veel kills te scoren.

Als je op je eentje speelt, zal je dus een gezonde dosis geluk nodig hebben om Disco Ball Challenge te voltooien. Ga dus gewoon op een dansvloer staan en begin te dansen, zodat je meteen duidelijk maakt dat je met anderen wilt samenwerken.

Houd er echter rekening mee, dat na het voltooien van de Challenge het weer ieder voor zich is!

Daarom is het veel makkelijker om deze Challenge als een Squad te voltooien. Trommel dus wat vrienden op die je willen helpen of de Challenge ook nog moeten voltooien.

Deze methode is waarschijnlijk de makkelijkste. Maar je kunt natuurlijk ook even afwachten om deze Challenge te voltooien tot later in de week. Binnen enkele dagen hebben de meeste Fortnite-spelers deze Challenge vast al voltooid en is de Disco Ball bij Loot Lake heel wat minder druk.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties