Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite dataminers vinden een verborgen gebied onder water

Zal tevoorschijn komen wanneer het waterpeil daalt.

Fans hebben een nieuwe locatie gevonden op de Fortnite map die verborgen ligt onder water. De locatie heet The Ruins zal later dit seizoen tevoorschijn komen wanneer het waterpeil daalt.

Vandaag konden we al de eerste effecten van dat dalende waterpeil zien, al duurt het nog zeker tot het einde van het seizoen eind augustus vooraleer je opnieuw de volledige map kunt verkennen.

Vermoed zijn THe Ruins gelinkt aan Aquaman, op dezelfde manier waarop Deadpool tijdens het vorige seizoen ook een speciale locatie had op de map.

Fortnite Season 3 begon met een grotendeels overstroomde map. Andere gebieden waren dan weer aanzienlijk veranderd. Zo zijn er drijvende dorpjes. Epic Games heeft al onthuld dat het water uiteindelijk zal wegsijpelen. In de trailer voor Season 3 zagen we bijvoorbeeld spelers met auto's rijden op de map.

Hieronder vind je een vergelijking tussen de verschillende Fortnite maps. De linkse foto is de map zoals die eruit zag bij de start van Season 3. De middelste is vandaag na de eerste daling van het waterpeil, en de laatste foto is hoe de map er uit zal zien als het water volledig weg is. De Ruins kan je vinden in de linkerbovenhoek van de map waar vroeger het gecrashte vliegtuig te vinden was.

Klik om het groter te maken.

Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties