Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Crown of RVs, Metal Turtle en Submarine locaties - Dans op de kroon, schildpad en duikboot in Fortnite

Waar je moet dansen op de Crown of RVs, Metal Turtle en Submarine locaties in Fortnite.

Het vinden van de Crown of RVs, Metal Turtle en Submarine locaties is een van de opdrachten van de nieuwe Fortnite Weekly Challenges.

Als je de kroon, metalen schildpad en duikboot locaties hebt gevonden, krijg je XP die je gebruikt om de nieuwste Season 7 beloningen vrij te spelen. Denk er wel aan dat je een Battle Pass nodig hebt om aan deze Challenges te kunnen deelnemen.

Op deze pagina:

Overzicht van Crown of RVs, Metal Turtle en Submarine locaties

Voor de Fortnite Week 1 Challenges moet je de volgende stappen voltooien:

  • Stage 1: Dans op de Crown of RV's
  • Stage 2: Dans op de Metal Turtle
  • Stage 3: Dans op de Submarine

Een overzicht van de Crown of RVs, Metal Turtle and Submarine locaties op de Fortnite map:

Crown of RVs, Metal Turtle en Submarine locaties map

Je hoeft de kroon, metalen schildpad en duikboot gelukkig niet in een match te vinden. Je mag deze locaties dus in verschillende matches bezoeken en zolang je de match niet vroegtijdig verlaat, wordt je voortgang netjes bijgehouden.

Ben je nog nieuw in de game en weet je niet hoe je precies moet dansen? Dit doe je door via het Emotes wheel (D-pad op consoles, B op PC) een dans te selecteren. Als je op de goede locatie hebt gedanst, krijg je een bericht dat je de stap in de Challenge succesvol hebt voltooid.

Fortnite Crown of RVs locatie

De Crown of RVs locatie vind je helemaal in het zuiden van de woestijn. Je zoekt een berg waaruit op de top een heleboel auto's steken, waardoor het lijkt alsof de berg een kroon draagt.

Dans in het midden van deze kring of kroon om deze locatie van je lijstje af te vinken.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Fortnite Metal Turtle locatie

De Metal Turtle locatie vind je net ten noorden van Lonely Lodge, bij de kust.

De schildpad lijkt sterk op andere metalen dieren die je ook elders op de map vindt. Land bovenop de schildpad, doe je dansje en ook de Metal Turtle is van je lijstje gevinkt.

Fortnite Submarine locatie

De Submarine locatie vind je helemaal niet in het water, zoals je misschien zou denken. De dookbuit ligt op de top van een berg in het nieuwe bevroren gebied. Specifiek vind je de Submarine ten westen van Frosty Flights.

Land op de top, doe een dansje en de Challenge is voltooid!

Helemaal klaar met deze Challenge? Er zijn nog een heleboel andere Fortnite Challenges om te voltooien!

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties