Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Creative codes voor beste maps en islands

Een nieuwe wereld.

Fortnite Creative 2.0 is eindelijk gearriveerd. Spelers hebben vanaf nu toegang tot de Unreal Editor for Fortnite (UEFN) en nieuwe eilanden en ervaringen maken met gloednieuwe tools.

Er zijn een boel nieuwe creatieve ervaringen uit te proberen nu Creative 2.0 uit is in Fortnite, waaronder zelfs een aantal geweldige die Epic zelf gemaakt heeft. Daarnaast zijn er ook al sommige developers hard aan het werk om de maps uit eerdere iconische Fortnite seasons na te maken.

Hier zijn de beste Creative 2.0 island map codes om te bekijken in Fortnite, inclusief een korte uitleg over wat je kan verwachten in de toekomst van Fortnite Creative 2.0.

Op deze pagina:

Wat is Fortnite Creative 2.0?

Fortnite Creative 2.0 is een term dat de Fortnite community gebruikt als ze het hebben over de nieuwe tools voor de nieuwe Fortnite Creative.

Unreal Editor for Fortnite geeft spelers namelijk gloednieuwe, moderne tools recht uit Unreal Editor. Hiermee kunnen ze veel diepere, uitgebreidere ervaringen maken. Dit in combinatie met de nieuwe Creative Economy updates zorgt ervoor dat spelers die hun eigen modes en games willen maken nu wel echt aan hun trekken komen in Fortnite.

De spelers die de ervaringen gemaakt in Creative 2.0 willen spelen kunnen deze vinden via de Discover tab in-game.

Fortnite beste Creative 2.0 island map codes

Hier zijn codes voor een aantal van de beste Fortnite Creative 2.0 island maps die we al gezien hebben:

  • Forest Guardian (Island Code: 0348-4483-3263)
  • The Space Inside (Island Code: 9836-7381-5978)
  • Deserted: Domination (Island Code: 8035-1519-2959)
  • Reclamation (Island Code: 1135-0371-8937)
  • Atlas OG Battle Royale (Island Code: 2179-7822-3395)
  • Modern Fortfare (Island Code: 6650-9855-3010)

Forest Guardian

De eerste code is Forest Guardian, een nieuwe ervaring gemaakt door Epic zelf. Het ziet er werkelijk prachtig uit, en toont echt de nieuwe mogelijkheden van de Unreal Editor for Fortnite. Je verkent een woud, vecht tegen wolven en zelfs tegen een enorme draak. Dit is echt een goede showcase van wat de nieuwe tools kunnen betekenen voor Fortnite ervaringen qua graphics.

The Space Inside

The Space Inside is nog zo'n ervaring gemaakt door Epic zelf. Het is deels espace room, deels enge sci-fi game. Je moet je een weg zien te banen door trippy ruimtes en de deuren openen om verder te kunnen gaan. Het is een vrij korte modus en toont vooral wat voor landschappen je kunt maken met de Creative 2.0 tools.

Deserted: Domination

Deserted: Domination koppelt Capture The Flag met een map die erg lijkt op Rust uit Call of Duty. Het heeft zelfs een gelijkaardige artstyle om het helemaal te recreëeren.

Reclamation

Image credit: TeamAlliance via Epic Games.

Reclamation werd gemaakt door de mensen van TeamAlliance. het is een 5v5 mode in de stijl van Hardpoint, waar spelers zones moeten capturen en verdedigen tegen de tegenstander.

Atlas OG Battle Royale - Fortnite Chapter 1 Season 3 map

Image credit: AtlasCreative via Epic Games.

Het hoeft niet allemaal nieuw te zijn! AtlasCreative heeft Atlas OG Battle Royale, gemaakt. Het is een nabootsing van de Chapter 1 Season 3 map van Fornite. Aangezien elk detail is nagemaakt, van de items tot de landmarks en de POIs, is het echt een flinke dosis nostalgie. Perfect als je eens wil ervaren hoe Fortnite vroeger was, of gewoon nostalgisch bent uit de begindagen.

Modern Warfare 2 Rust map (Modern Fortfare)

Creator mist_jawafett heeft een goede nabootsing van Modern Warfare 2's Rust map gemaakt. Modern Fortfare biedt een Hardpoint mode, samen met gun skins die zo uit COD lijken te komen.

Het zijn nog maar de begindagen voor Fortnite Creative 2.0, dus blijf deze pagina in het oog houden. Nieuwe ervaringen worden constant toegevoegd om te ontdekken!

Read this next