Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Covered Bridge, Waterfall en 9th Green locaties - Waar de Week 10 schat vinden

Waar is de brug, waterval en 9de green?

Het vinden van een schat tussen de Covered Bridge, Waterfall and the 9th Green is een van de nieuwe Fortnite Weekly Challenges.

Als je de Fortnite brug, waterval en 9de green hebt gevonden, krijg je extra XP die je gebruikt om Season 5 beloningen vrij te spelen. Denk er wel aan dat je een Battle Pass moet hebben om deze schat te vinden en deze Challenge te voltooien.

Nog niet veel Fortnite gespeeld? Check dan snel onze Fortnite PS4 tips om je eerste Victory Royale te scoren.

Op deze pagina:

Hoe tussen Covered Bridge, Waterfall en 9th Green zoeken?

Een van de volgende Fortnite Week 10 Challenges is de volgende:

  • Zoek tussen de Covered Bridge, Waterfall en 9th Green (1 totaal, 10 Battle Stars)

(Een andere Challenge deze week is het vinden van Fortnite Jigsaw Puzzle Pieces in kelders.)

Deze week moet je weer een schat op een goede oude manier vinden, namelijk door tussen drie locaties te zoeken: een brug, een waterval en de negende green.

De Covered Bridge (of overdekte brug) vind je ten oosten van Lazy Links, over de rivier in de richting van Risky Reels. De Waterfall (of waterval) ligt ten noorden van die brug, aan de rand van het eiland als je de rivier naar het noorden volgt. De 9th Green vind je bij de negenden hole in Lazy Links.

Trek een lijn tussen deze drie locaties en je hebt het gebied waarbinnen je moet zozken. Hier vind je ergens op een specifieke locatie een schat die verschijnt als je dichtbij komt, net zoals bij de Treasure Maps.

Gelukkig vind je de schat niet ver van de drie locaties en je moet zelfs de locaties niet eens bezoeken om de schat meteen te vinden. Als je meteen naar de juiste locatie wilt gaan, scroll dan een beetje naar beneden op de pagina.

Een laatste puntje om rekening mee te houden: net zoals bij de andere Challenges kun je deze enkel tijdens matches voltooien. En je mag ook de match waarin je de Challenge hebt voltooid niet vroegtijdig verlaten.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Covered bridge, Waterfall en 9th Green locaties en waar je moet zoeken

Zoals we eerder al zeiden, vind je alledrie de locaties redelijk dicht bij elkaar. Als je op de kaart deze locaties met een lijn verbindt, heb je het gebied waarbinnen je de schat en de juiste locatie moet zoeken.

De locatie die je zoekt vind je vlakbij een grijze hut, in het grassige gebied ten noordwesten van Lazy Links, net voor de rivier. Zoek links in het G2 vakje.

Dit is het gebied vanuit de lucht gezien.

De specifieke locatie vind je op dat grassige heuveltje tussen drie bomen, zoals je hier ziet:

Als je de schat hebt gevonden, heb je natuurlijk nog andere voldoende Fortnite Season 5 Challenges om te voltooien. Veel succes!

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties