Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Clock Tower locaties - Waar op Clock Tower dansen in Fortnite

Hier vind je de Clock Towers in Fortnite.

Het vinden van de Clock Tower locaties en er ook nog eens op de Clock Tower dansen is een van de nieuwe Fortnite Weekly Challenges.

Als je deze Challenge voltooit, krijg je extra XP die je gebruikt om Season 6 beloningen te unlocken. Denk er wel aan dat je een Battle Pass moet hebben om deze Challenge te ondernemen en voltooien.

Ben je een van de weinige die nog nieuw is in Fortnite? Je hoeft je niet te schamen, speciaal voor jou hebben we ook enkele handige Fortnite tips op een rij gezet.

Op deze pagina:

Fortnite Clock Tower locaties - Waar zijn de Clock Towers in Fortnite?

Om deze Fortnite Week 4 Challenge te voltooien moet slechts één Clock Tower vinden om op te dansen. We kennen het bestaan van zeker een klokkentoren in de game, maar moesten we er nog meer vinden dan noteren we deze hier zo snel mogelijk.

Dit zijn de Clock Towers of klokkentorens die we tot nu toe hebben gevonden. Genoeg om de Challenge te voltooien:

Fortnite Clock Tower locaties map

Meer specifiek vind je ze op de volgende locaties:

Tilted Towers:

De Tilted Towers Clock Tower vind je in het zuidwesten van de stad.

Je kunt de klokkentoren eigenlijk niet missen. Hij is zo groot en heeft een gigantische klok. Land deze boven op het dak en begin meteen te dansen. Als je van beneden naar boven moet bouwen, ben je vast te laat en je neemt onnodige risico's.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Hoe op de Clock Tower dansen in Fortnite?

Een van de Fortnite Season 6 Week 4 Challenges moet je het volgende doen:

  • Dans op de top van een Clock Tower (1 totaal, 5 Battle Stars)

Het is een vrij simpele Challenge, maar je moet toch met enkele dingen rekening houden.

Ten eerste, hoef je je niet druk te maken of deze Challenge in een match moet voltooid worden, want anders dan bij vele andere Challenges moet je deze maar een keer doen.

Ten tweede, moet je vrij dicht bij de Clock Tower of klokkentoren dansen. Kijk op de afbeelding beneden om te zien wat we bedoelen.

Ten derde, weet je wel hoe je moet dansen? Voor nieuwkomers: gebruik je Emotes wheel (druk op B op PC) en selecteer een emote die je personage laat dansen. Je krijgt een melding als je de opdracht succesvol hebt afgerond, dus je weet meteen of je dans heeft gewerkt.

En tenslotte moet je net als altijd de match ook effectief uitspelen. Je hoeft niet te winnen, maar verlaat de match niet vroegtijdig of je dans op de Clock Tower telt niet mee!

Als je het moeilijk vindt om deze Challenge te voltooien, speel dan in een LTM modus zoals 50v50, hierbij ben je vaak door veel niet-vijandige spelers omringd en kun je de Challenge in alle rust voltooien.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties