Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Chilly Gnomes locaties - Waar naar Chilly Gnomes zoeken in Fortnite

Hoe Fortnite Chilly Gnomes vinden

Het vinden van zeven Chilly Gnomes is een van de nieuwe Fortnite Weekly Challenges.

Als je deze Fortnite kabouters hebt gevonden, krijg je extra XP die je gebruikt om Season 7 beloningen vrij te spelen.

Op deze pagina

Fortnite Chilly Gnomes locaties vinden

Om de Challenge te voltooien moet je zeven Chilly Gnomes vinden, maar gelukkig zijn er veel meer over de map verspreid. Maar hoewel dat ze zich allemaal in het bevroren gebied in het zuidwesten van de map schuilhouden, zijn ze soms toch lastig te vinden.

Hieronder vind je zeven Chilly Gnomes locaties, genoeg dus om de Challenge te voltooien.

Ten zuiden van Snobby Shores ligt een heuvel met een eenzame boom op. De Chilly Gnome vind je er naast.

Tussen Frosty Flights en Snobby Shores staat een bos op een heuvel, met in het midden een hut. Vanaf deze hut ga je naar het noorden naar de bomen, hier draai je naar rechts. De Chilly Gnome zie je in de sneeuw.

Ten zuidoosten van Frosty Flights vind je een gat met bomen rond, niet ver van de zuidelijke kliffen. Val naar beneden en je komt bij een ondergrondse hut. Links vind je de Chilly Gnome.

In Happy Hamlet, vlakbij de noordelijke kant, niet ver van de ziplijn:

Ten oosten van Happy Hamlet vind je een klif met gekartelde ijs structuren. De Chilly Gnome vind je in het midden.

Ten zuiden van Shifty Shafts ligt een berg met een grote boom op. De Chilly Gnome locatie vind je op de zuidelijke flank van deze berg.

Ten zuiden van Tilted Towers staat een gele RV op een klif geparkeerd. De Chilly Gnome vind je ernaast.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Hoe de Chilly Gnomes Challenge voltooien?

Voor de Fortnite Week 6 Challenges moet je de volgende taak voltooien:

  • Zoek Chilly Gnomes (7 totaal, 5 Battle Stars)

Net zoals bij vorige Challenges met Gnomes of kabouters, hebben deze kleine wezens zich opnieuw op moeilijk te vinden plaatsen verstopt. Gelukkig duiken ze deze keer slechts maar in een deel van de map op, namelijk in het bevroren gebied in het zuidwesten.

Ze spreken nog wel steeds met hetzelfde hoge stemmetje, dus als je iets vreemds hoort, wilt dit zeggen dat er ergens vlakbij een Chilly Gnome verscholen zit. Maar de meeste blijven toch moeilijk te vinden, check daarom zeker de Chilly Gnomes locaties eerder in dit artikel.

Als je een Chilly Gnome hebt gevonden, moet je naartoe gaan en op de juiste knop drukken. De Gnome zal nu verdwijnen en bij je totaal worden opgeteld.

In totaal moet je zeven van deze kabouters vinden. Denk er wel aan dat je een match volledig moet uitspelen om je voortgang op te slaan. Verlaat de match dus niet vroegtijdig of je kunt je jacht op de dekselse Chilly Gnomes opnieuw beginnen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties