Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Chapter 3 Season 1 onthuld

Spider-Man slingert in beeld.

Epic Games onthult in een nieuwe trailer wat je allemaal mag verwachten van Fortnite Chapter 3 Season 1. In die trailer kom je meer te weten over het omgedraaide eiland, nieuwe features en de Fortnite Chapter 3 Season 1 Battle Pass.

Het nieuwe eiland is onderverdeeld in een besneeuwde vlakte en een tropisch, woestijnachtig deel. Het gehele eiland is de woonplaats van The Seven en bevat onder andere een gigantisch standbeeld van The Foundation en het Daily Bugle-gebouw waar Spider-Man zijn webschieter op heeft losgelaten.

Teams krijgen in Fortnite Chapter 3 Season 1 de kans om een kamp te bouwen en daar voorwerpen op te slaan of uit te rusten na een gevecht. Het nieuwe seizoen introduceert ook nieuwe weapons en voorwerpen die je helpen om met je team een Victory Royale te behalen en de Victory Crown te krijgen.

In dit derde hoofdstuk is het verder mogelijk om tussen windmolens te slingeren en via slides makkelijker vijandelijke schoten te ontwijken en je sneller voort te bewegen. Daar stopt het niet, want Epic Games zorgde ook voor de toevoeging van nieuwe weersomstandigheden in de vorm van een gigantische tornado en blikseminslagen die een spoor van vernieling achterlaten.

Epic Games onthult in een tweede trailer dat je via de Fortnite Chapter 3 Season 1 Battle Pass Spider-Man, The Foundation en Lt. John Llama kunt ontgrendelen. Om die personages te ontgrendelen heb je XP nodig die je verdient door aan de slag te gaan met de Battle Royale-mode en door Accolades te gebruiken in de Creative Creators-mode.

Fortnite Chapter 3 Season 1 is sinds zaterdag 4 december beschikbaar.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties