Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Chapter 2 vanaf nu beschikbaar

Een nieuw begin.

Epic Games heeft zojuist Fortnite Chapter 2 gelanceerd. Sinds zondag was de game niet langer speelbaar nadat de hele wereld was opgeslokt door een zwart gat. Die wereld is nu dus terug, maar ziet er wel heel anders uit dan je je herinnert.

Zo introduceert Chapter 2 een volledig nieuwe map. Op die map vallen meteen de grote wateroppervlakken op, en dat is geen toeval. Vanaf nu kun je immers zwemmen in Fortnite. Daarnaast kun je ook vissen en zijn er boten beschikbaar die je samen met je teamgenoten bemant.

Cover image for YouTube videoFortnite Chapter 2 | Launch Trailer

Ook op andere vlakken probeert Epic Games teamwerk te bevorderen. Zo kun je vanaf nu neergeschoten medespelers naar een veilige plek dragen. Ook introduceert Chapter 2 een healing bazooka om je vrienden te helpen.

Ook de komende weken staan er nog heel wat verdere veranderingen op til. Zo introduceert Chapter 2 bots en wordt het huidige XP-systeem hervormd. Een volledig overzicht vind je in ons Fortnite Chapter 2 overzicht.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties