Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Chapter 2 Season 7 van start gegaan

Rick Sanchez maakt zijn opwachting.

Fortnite Chapter 2 Season 7 is van start gegaan en staat in het teken van een buitenaardse invasie. Dat heeft Epic Games via een nieuwe trailer bekendgemaakt.

In de trailer zie je hoe een gigantische Independence Day-achtige ufo de Zero Point-energiebron kapotmaakt. Vervolgens leidt Doctor Slone The Imagined Order om de tegenaanval in te zetten. Onder haar troepen bevinden zich Rick Sanchez uit Rick and Morty, Superman en de gedaanteverwisselende Kymera.

Cover image for YouTube videoStory Trailer For Fortnite Chapter 2 - Season 7

Via de Battle Pass-trailer krijg je dan weer een voorsmaakje van de gameplay van Fortnite Chapter 2 Season 7. Zo zie je Rick Sanchez die een anti-gravity gun gebruikt, dat je een ufo kunt besturen en dat je al vliegend met Superman de aliens bestrijdt.

De Battle Pass bevat nog altijd 100 tiers, maar spelers verdienen bij elk level Battle Stars die je voor een voorwerp naar keuze inruilt. Er zijn ook voorwerpen die je enkel kunt kopen als je alle voorwerpen van dat niveau hebt ontgrendeld. Wie de Battle Pass niet koopt, krijgt nog steeds toegang tot de Battle Stars.

Cover image for YouTube videoFortnite Chapter 2 - Season 7 Battle Pass Trailer

Wie de Battle Pass wel koopt, krijgt onmiddellijk toegang tot Kymera en ontgrendelt op level 100 Rick Sanchez. Spelers die de Battle Pass volledig ontgrendelen, hebben vervolgens de mogelijkheid om hun ongebruikte Battle Stars aan nieuwe Outfit Styles van Doctor Slone en de anderen te spenderen.

Tot slot onthult Epic Games ook nog extra informatie over de wapens en het craften van wapens. Wie een ufo neerschiet, neemt deze over en krijgt toegang tot de 'abduction beam' en de 'energy cannon'. Verder krijg je ook toegang tot de Kymera Ray Gun en de Rail Gun. Door de komst van de aliens vallen er verder tal van 'nuts en bolts' uit de lucht en daarmee upgrade je wapens en craft je verschillende wapens die niet meer in de game zitten.

Naast Season 7 krijgt de pc-versie van Fortnite een grafische update en haalde Fortnite meer dan 9 miljard omzet in 2 jaar tijd.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties