Skip to main content

Fortnite Chapter 2 Season 6 release, mogelijke thema en alles wat we weten over het nieuwe seizoen

Wat gaat er met het Zero Point gebeuren?

Fortnite Season 6 staat voor de deur, waardoor het premiejager en Zero Crisis gethemateerde Season 5 tot een einde komt.

Het nieuwe seizoen opent met de Zero Crisis Finale, het allereerste singleplayerevenement aan het einde van een seizoen in Fortnite. Season 6 komt ook met een nieuwe selectie skins in de Battle Pass, challenges en aanpassingen aan de map.

Op deze pagina vind je de Fortnite Chapter 2 Season 6 releasetijd, geschatte starttijd en alles wat we verder over het nieuwe Fortnite seizoen weten.

Op deze pagina:

The Predator arriveert via Zero Point.Bekijk op YouTube

Wanneer komt het nieuwe seizoen van Fortnite uit? Fortnite Season 6 releasedatum en starttijd

Epic Games heeft bevestigd dat de releasedatum van Fortnite Chapter 2 Season 6 dinsdag, 16 maart is.

Op basis van de vorige starttijd voor Season 5, gaan we ervan uit dat de starttijden voor Fortnite Chapter 2 Season 6 als volgt zijn:

  • Groot-Brittannië - 09u00 (GMT)
  • Europa - 10u00 (CET)
  • Oostkust USA - 04u00 (EST)
  • Westkust USA - 01u00 (PST)

Houd er rekening mee dat het slechts een inschatting is en dat er, wat er ook gebeurt, een periode van downtime is. Tevens is er een nieuwe patch om te downloaden.

Agent Jones brengt een verscheidenheid aan premiejagers naar het eiland.

Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Wat weten we over Fortnite Season 6?

Op dit moment is het enige wat we echt over Fortnite Chapter 2 Season 6 weten, is dat het begint met de Zero Crisis Finale.

Tijdens het evenement worden de verhaallijnen van Agent Jones en het Zero Point voortgezet, die stilletjes op de achtergrond is gebleven in Chapter 2 tot het begin van Season 5. We krijgen ook enkele hints over wat er verhaalgewijs in Season 6 gaat gebeuren. Misschien heeft het wel wat te maken met de ondergrondse Surface Hubs...

Net als voorgaande seizoensfinales heeft Zero Crisis Finale een wereldwijde première, hoewel Epic Games nog geen details heeft vrijgegeven over wanneer dat plaatsvindt. Het evenement belooft wel de realiteit in Fortnite te veranderen, dus het is interessant om te zien hoe het eiland er na het evenement uitziet.

Zero Point begint te breken.

Zero Crisis Finale kan ook als singleplayermissie worden voltooid, zodra Season 6 begint, waardoor het dus het allereerste end-of-season-evenement is dat deze optie heeft. De seizoensfinales zijn ook spannend om naar te kijken, maar omdat er een groot aantal spelers tegelijk in Fortnite inloggen, missen enkele spelers vaak de ervaring.

Door van Zero Crisis Finale een singleplayerervaring te maken, heeft Epic Games ervoor gezorgd dat iedereen de mogelijkheid heeft om van het evenement te genieten en een nieuw stukje lore te leren kennen.

We gaan ervanuit dat het evenement zich focust op de pogingen van Agent Jones om te voorkomen dat het Zero Point destabiliseert. Opnieuw. Hij begon in Season 5 met een sprong in het Zero Point, reisde naar het eiland, en de laatste weken wordt het gedrag van het Zero Point alsmaar grilliger.

Het Zero Point is in het midden van de map te vinden.

Afgezien van de Zero Crisis Finale weten op dit moment nog niet veel over Season 6.

Betrouwbare Fortnite-bron ShinnaBR plaatste de volgende afbeelding op Twitter. ShiinaBR verwacht dat de rode en gele kleuren de belangrijkste kleurenschema voor de teasers of voor het gehele seizoen zijn.

Of diegene die de afbeelding heeft gemaakt, houdt gewoon van rood en geel. Wie weet!

De Fortnite Discord server heeft ook onthuld wat mogelijk het nieuwe PlayStation dashboard icoon voor Fortnite gaat zijn. Die hint naar een soortgelijke kubus.

Het mogelijke nieuwe PlayStation dashboard icoon.

Bedekt met mysterieuze runen, verscheen de kubus - beter bekend als Kevin - voor het eerst in Chapter 1 Season 5 en verscheen opnieuw in Season 6 en X. Hoewel we nog niet veel weten over zijn oorsprong of doel, weten we dat Kevin de mogelijkheid heeft om te teleporteren, energie te absorberen en, als het nodig is, het landschap te manipuleren.

Alhoewel Kevin niet fysiek in Chapter 2 is verschenen, heet het bedrijf dat Steamy Stacks runt Kevolution Energy. Als je Steamy Stacks onderzoekt, ontdek je een bad met paarse vloeistof en de vloeistof op de bodem van de schoorstenen lijkt dezelfde tint te hebben. Bestaat er een kans dat Kevolution Energy onze favoriete kubus op een of andere manier manipuleert?

Epic Games heeft gezegd dat Zero Point Crisis de realiteit op het eiland voor altijd heeft veranderd. Dus het is mogelijk dat Kevins terugkeer, in combinatie met de mogelijke vernietiging van het Zero Point, het eiland van de ene mogelijke realiteit naar de andere verschuift. In plaats van simpelweg delen van een andere realiteit te laten verschijnen, zoals Epic deed tijdens het Marvel thema in Season 4. Maar goed, dat is echter volledige speculatie - we zijn volledig bereid om het mis te hebben.

Succes in Fortnite Chapter 2 Season 6!

Read this next