Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite: Chapter 2 Season 5 cinematic trailer onthuld

Zero Point of no return

Fortnite: Chapter 2 Season 5 start vandaag en daarom onthult Epic Games de eerste cinematic trailer voor het nieuwe seizoen.

In de cinematic maakt Agent John Jones opnieuw zijn opwachting en krijgt hij de opdracht om de stabiliteit van het krachtige Zero Point te herstellen. Als hij dat niet doet, dan zou er iemand kunnen ontsnappen.

Vervolgens geeft zijn opdrachtgever de raad om niet de aandacht te trekken van The Seven. Die mysterieuze en krachtige groep was verantwoordelijk voor het opblazen van de Fortnite-realiteit bij het The End-evenement aan het begin van Fortnite Chapter 2.

Cover image for YouTube videoZero Point Story Trailer for Fortnite Chapter 2 - Season 5

De trailer eindigt door het Zero Point om te draaien en de Fortnite-map te tonen. Daardoor is het momenteel erg onduidelijk waar het verhaal van de game precies naartoe gaat. We vermoeden wel dat het Zero Point en The Seven de komende tijd centraal zullen staan.

Naast een cinematic trailer gaf Epic Games ook al een voorsmaakje van wat je allemaal mag verwachten van de Fortnite: Chapter 2 Season 5 Battle Pass en trok het Fortnite Galactus-evenement 15,3 miljoen gelijktijdige spelers.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties