Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite: Chapter 2 Season 5 Battle Pass voorgesteld

The Mandalorian staat centraal.

In een nieuwe Fortnite: Chapter 2 Season 5-trailer stelt Epic Games ons de Season 5 Battle Pass voor. Daarin staat The Mandalorian centraal.

Naast The Mandalorian toont de trailer ook nog nieuwe gameplay, omgevingen en personages. Zo zie je gladiatoren, een geestkrijger, een shapeshifter, krijgers die recht uit animefilms lijken te komen en zelfs een cowboy die gemaakt is van pannenkoeken en siroop.

Daar stopt het echter niet, want volgens Agent Jones zijn die toevoegingen nog maar het begin. Wat dat precies allemaal betekent, ontdek je waarschijnlijk naarmate Season 5 vordert.

Naast een trailer rond de Battle Pass onthulde Epic Games eerder ook de Fortnite: Chapter 2 Season 5 cinematic trailer en trok het Fortnite Galactus-evenement 15,3 miljoen gelijktijdige spelers.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties