Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Chapter 2 Season 2 releasedatum bekend

Game maak vanaf dan gebruik van het Unreal Engine 4 Chaos Physics System.

Epic Games laat weten dat het tweede seizoen van Fortnite Chapter 2 eind volgende maand van start gaat. Nadat de releasedatum eerder was uitgesteld, begint het nieuwe seizoen nu toch op 20 februari. Er is nog weinig geweten over de inhoud. In afwachting sluit Season 1 af met de gebruikelijke challenges en een afsluitevenement van twee weken.

Vanaf Season 2 maakt de game ook gebruik van het Chaos Physics System dat deel uitmaakt van de Unreal Engine 4. Welke veranderingen dat Chaos Physics System met zich meebrengt, is nog niet helemaal duidelijk. Vermoedelijk worden bewegingen van objecten en personages daardoor een stuk realistischer weergegeven.

Fortnite Chapter 2 lanceerde vorig jaar en introduceerde onder andere een volledig nieuwe map en de mogelijkheid om te zwemmen. Op de site lees je alle Fortnite Chapter 2 info.

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen