Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Fortnite Chapter 2 finale gelekt

Duwt je kopje onder.

De finale van Fortnite Chapter 2 lijkt grotendeels te zijn gelekt. Dat onthulde een TikTok-gebruiker op zijn account nadat hij per ongeluk een reclamefilmpje voor Fortnite Chapter 3 te zien kreeg.

Het filmpje gaat verder waar de teaser voor het The End-evenement van Fortnite Chapter 2 stopt. Zo zie je dat Agent Jones onder water wordt gezogen en bovenkomt op een plek waar allemaal UFO's in de lucht hangen. Kort daarna zie je een lichtflits waardoor het eiland 180 graden draait en in het water valt.

Vervolgens verschijnt de tekst "Fortnite Chapter 3" op het scherm en zet Agent Jones zich schrap voor een snel naderende Tsunami. Hoe en of Agent Jones dat alles overleeft, ontdek je vermoedelijk bij de Fortnite Chapter 3 release.

Verder lijkt Dwayne "The Rock" Johnson in een nieuw filmpje op zijn Instagram te hinten dat hij de rol van het personage The Foundation gaat vertolken. Die hints worden versterkt door wat hij zegt en wat je ziet in het filmpje. Zo zijn onder andere de helm en het wapen van The Foundation zichtbaar in het filmpje.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties