Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Challenge swim over the hatches: Waar je bij The Agency zwemt

Hatching a plan.

De Storm The Agency challenges zijn nu beschikbaar en voor de weekly challenge 'swim over the hatches' moet je over de hatches bij The Agency zwemmen.

Er zijn namelijk een aantal goudkleurige hatches in het water bij The Agency te vinden en voor de challenge moet je ze heen zwemmen en tegelijkertijd proberen om niet dood te gaan.

Dat gebied is vanwege de nieuwe challenges drukbezocht, dus duik zo snel mogelijk uit de Battle Bus en zwem naar de hatches voor flink wat XP.

Zo voltooi je de challenge 'Swim over hatches at The Agency'

Je kunt aan de challenge beginnen door gelijk uit de Battle Bus in het water bij The Agency te springen. Of je kiest ervoor om op je geluk te vertrouwen en eerst wat degelijke wapens te vinden. Er zijn een aantal hatches in het water, maar het is niet duidelijk of je over alle hatches moet zwemmen of maar eentje. Dus zwem er overheen en kijk wat er gebeurt.

Als je challenge voltooid hebt, krijg je 40.000 XP voor de moeite. Er zijn nog meer Storm The Agency challenges, zoals 'Land at The Agency' en 'Survive Storm Circles'.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


In Fortnite start momenteel een countdown naar een nieuw groots event. De klok telt af naar zaterdag 30 mei 20u05. Eerder kwamen we ook al te weten dat Fortnite een launchtitel voor de PlayStation 5 en Xbox Series X is.

Ben je op zoek naar meer informatie over Fortnite Battle Royale? Lees dan onze Fortnite Battle Royale tips en tricks. Of misschien zoek je wel de beste oordopjes om Fortnite op je telefoon te spelen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties