Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Battle Royale trekt ruim 10 miljoen spelers

In 2 weken tijd.

Epic Games laat weten dat Fornite Battle Royale de afgelopen 2 weken door ruim 10 miljoen mensen is gespeeld. Daarnaast heeft het bedrijf een infographic naar buiten gebrachten met diverse statistieken.

Battle Royale is een gratis standalone modus voor Fornite die geïnspireerd is door PlayerUnknown's Battlegrounds. Eerder raakte al bekend dat Fortnite Battle Royale ruim 1 miljoen spelers op de eerste dag had.

Door het succes is de strijd tegen cheaters momenteel 'de grootste prioriteit voor Epic Games'. Het bedrijf heeft onlangs nog duizenden Fortnite Battle Royale cheaters verbannen en werkt aan nieuwe acties.

Update: inmiddels is Fortnite Battle Royale beschikbaar op smartphones. Klik op de link voor meer info over Fortnite Mobile iOS invites. Wil je beter leren spelen of meer weten over Fornite, lees dan zeker onze Fortnite tips.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties