Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Battle Royale passeert de grens van 20 miljoen spelers

Het is druk in de Battle Bus.

Epic Games laat weten dat Fornite Battle Royale de grens van 20 miljoen spelers heeft gepasseerd. Daarmee steekt de free-to-play game de 17 miljoen verkochte exemplaren van inspiratiebron PlayerUnknown's Battlegrounds voorbij.

Hoewel Fornite Battle Royale gratis en op meerdere platformen beschikbaar is, blijft het een groot succes voor de studio. Onlangs had de game 800.000 gelijktijdige spelers, maar dat valt in het niet bij de ruim 2,5 miljoen van PlayerUnknown's Battlegrounds.

Het succes kent echter ook een keerzijde. Eerder moest Epic Games zich verontschuldigen voor prestatieproblemen in Fortnite Battle Royale door teveel spelers en heeft het duizenden Fortnite Battle Royale cheaters verbannen.

Update: inmiddels is Fortnite Battle Royale beschikbaar op smartphones. Klik op de link voor meer info over Fortnite Mobile iOS invites. Wil je beter leren spelen of meer weten over Fornite, lees dan zeker onze Fortnite tips.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties