Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite - Baller, zipline en geyser in dezelfde match gebruiken

De beste plekken waar je ze alle drie snel kunt vinden.

Gebruik een Baller, een zipline en een geyser in dezelfde match is een van de quests in Week 6 van Fortnite Chapter 3 Season 3.

Om deze opdracht te voltooien, moet je een Baller, een zipline en een geyser gebruikt hebben op één of andere manier voor de match voorbij is. Gelukkig kan je ze wel in een willekeurige volgorde gebruiken, en hoeft dat ook niet perse lang te duren.

Na het voltooien van deze Fortnite quest, krijg je 15.000 XP als beloning. Die XP zal je helpen om nieuwe Battle Pass skins te ontgrendelen.

Baller, zipline, en geyser in dezelfde match gebruiken in Fortnite uitgelegd

Om snel een Baller, een zipline, en een geyser in dezelfde match te gebruiken voor deze Fortnite quest van Week 6 ga je best eerst naar de Rave Cave. Je vindt de Rave Cave in het noordwesten van de Fortnite map onder de Logjam Lotus.

Je kunt Ballers op meerdere plaatsen in de Rave Cave vinden, maar de snelste manier om er een te vinden is door het dak van het enorme roze teddybeerhoofd te gaan.. Daar liggen gegarandeerd verschillende Ballers klaar. Indien je merkt dat er veel kapers op de kust zijn, dan is er ook nog aan de zijkant van de berg een tussenstation met twee Ballers. Houd de rail voor de Ballers-achtbaan in de gaten en je zal zien waar deze bij een klein gebouw tegen de bergwand komt. Stap vervolgens in een baller, zodat dit zeker telt als het gebruiken van dit voertuig.

De volgende stap om deze quest te voltooien is door naar Reality Falls te gaan in het zuiden van de Rave Cave. Nu je toch in een Baller zit, is de tocht snel gemaakt.

Zowel de zipline als de geysers vind je in het noordwesten van de Reality Tree in het midden van Reality Falls. Gebruik de zipline door er aan een van beide uiteindes op te springen. Om een geyser te gebruiken, ga je er gewoon opstaan en wacht je tot het water je in de lucht schiet.

Ga naar het noordwesten van de Reality Falls om een zipline vlakbij de geysers te vinden.

Anderzijds kun je ook starten bij de Reality Falls om de zipline en de geyser te gebruiken en daarna naar de Rave Cave te gaan om in een Baller te stappen. Maar dan duurt je tocht langer omdat je de Baller niet gebruikt als transportmiddel, en is er een kans dat alle ballers reeds over de map verspreid liggen.

Wie graag meer ontdekt over Fortnite Chapter 3 Season 3, klikt best eens door naar de gidsen rond de Vibin’ quests, de Indiana Jones skin, hoe je op dieren rijdt en hoe je de secret door achter de main chamber in de Shuffled Shrines opent.

Read this next