Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite - Gas Station locaties en beloning

Jumping Jack Flash, it's a...

Een nieuwe week betekent nieuwe Fortnite challenges! Zoals vanouds kun je als een kip zonder kop rondlopen, op zoek naar wat je precies moet doen. Geen zorgen: wij gidsen je doorheen deze vage en mysterieuze nieuwe uitdaging! Vergeet vooral niet om onze Fortnite tips en tricks eerst te lezen, zodat je de tegenstand in een mum van tijd in de pan hakt.

Als deel van de Fortnite Week 5 challenges moet je drie verschillende Gas Station locaties bezoeken tijdens een enkele match.

Locaties bezoeken is niks nieuws voor Fortnite challenges, maar deze is wel heel uitdagend omdat het gaat over drie verschillende locaties binnen een enkele match. Zeer uitdagend wanneer je op elk moment beschoten kunt worden en tegelijk ook uit de dodelijke Storm Circle moet blijven.

Het voordeel is echter dat er heel veel Gas Stations op de map zijn; dat heb je vast en zeker wel al gezien. De gemakkelijkste om te vinden zijn die in Pleasant Park, Salty Springs, Greasy Grove en Tomato Town, al moet je er wel rekening mee houden dat ze relatief ver van elkaar liggen.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Fortnite: Gas Station locaties

Hieronder vind je een zeer handige map die je een overzicht geeft van alle Gas Station in Fortnite:

Er zijn ook Gas Station net ten noorden van Lucky Landing, ten oosten van Snobby Shores en ten zuiden van Retail Row. Als je niet goed weet waar te zoeken, hou dan in gedachten dat de tankstations altijd in een dorpje zijn of aan een weg liggen.

Hou er rekening mee dat je, net zoals bij alle andere Challenges, de match moet voltooien om het te laten registreren. Als je de game verlaat eens je de drie Gas Station hebt bezocht, verlies je de challenge.

Onthou dat de challenges van de vorige weken ook nog steeds actief zijn. Heb je al de Fortnite Forbidden Dance locaties gevonden en de Fortnite Snobby Shores treasure map?

Over de auteur

Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties