Skip to main content

Fortnite: alien sample van Satellite Station's Dish naar Corny Complex brengen uitgelegd

Alien gestrand.

Een alien sample van een Satellite Station's Dish brengen naar de ingang van Corny Complex is deze week één van de epic quests in Fortnite Chapter 2 Season 7.

Die challenge ging live tijdens Week 9 van dit season en voegt zich bij andere quests, zoals dansen op een abductor of als passagier op een UFO en toiletten lanceren met een Grab-itron.

Voor deze epic challenge moet je een alien sample brengen naar verschillende IO bases in het Corny Complex, een nogal populaire basis op de Fortnite map.

Als je die challenge uitvoert, krijg je als reward 30.000 XP die je op zijn beurt dan weer helpt om meer Battle Stars te ontgrendelen voor de Season 7 battle pass skins.

Fortnite Chapter 2 - Season 7 Battle Pass TrailerBekijk op YouTube

Hoe snel een alien sample van een Satellite Station's Dish brengen naar een ingang van het Corny Complex in Fortnite

Hoewel de naam van deze quest erg lang is, zijn de verschillende stappen ervan dat zeker niet. Als eerste moet je naar een van de willekeurige IO bases in de game gaan en het alien sample nemen.

Er zijn in totaal acht IO bases waar je een sample vindt. Hieronder zie je hun locatie:

Hoewel je genoeg keuzemogelijkheden hebt, moet je het sample wel nog intact op het Corny Complex krijgen. Om het je gemakkelijk te maken, raden we je aan om naar de IO base in het zuidoosten van onze bestemming te gaan waardoor je er snel kunt geraken (al is de IO base ten zuidoosten van Craggy Cliffs ook een goed alternatief).

Eenmaal gearriveerd ga je naar de grote satellite met een koffer ernaast. Druk op de knop wanneer de game je dat vraagt om het alien sample te pakken. Deze klimt automatisch op je rug.

Daarna raden we je aan om een van de IO-auto's die op de base staan te nemen. Het is niet ver dus zelfs als het oliepijl maar op 40 percent staat, zal je er niet mee naar een tankstation moeten gaan.

Rijd over de brug of door de rivier om de overkant te bereiken en ga vervolgens richting het centrum van het Corny Complex.

Hier zie je een ingang bij de grote silo die naar een ondergrondse basis brengt. Net daarnaast zie je een andere koffer, maar in tegenstelling tot de vorige is deze al geopend. Het enige dat je nu moet doen, is op de knop duwen om deze epic quest te voltooien!

Houd de omgeving in de gaten in het geval dat je het nieuwe weapon ontdekt dat je kan gebruiken om de toiletten lanceren met de Grab-itron quest te voltooien. En als je zin hebt in nog wat andere challenges kan je ook op zoek gaan naar Rift Tour posters of met een Alien Hologram Pad op de Party UFO geraken.

Wie graag meer ontdekt over Fortnite Season 7, kan altijd terecht bij onze guides over de Battle Pass skins en legendary quests.

Read this next