Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

For Honor krijgt derde jaar aan nieuwe content

Year of the Harbinger gaat eind januari van start.

Ubisoft heeft het derde jaar aan nieuwe content voor For Honor onthuld. Het Year of the Harbinger is opgedeeld in vier seizoenen die elk een nieuwe hero toevoegen. Het eerste seizoen heet Vortiger en gaat op 31 januari van start.

Eigenaars van de year three pass krijgen zeven dagen eerder toegang tot alle nieuwe content. Andere spelers kopen de nieuwe personages aan met in-game Steel. In het eerste seizoen van 2019 komt er een nieuwe Knight naar de game. Later volgen ook een nieuwe Samurai, Viking en Wu Lin. Daarnaast belooft Ubisoft ook verschillende nieuwe maps en evenementen.

For Honor lanceerde in 2017 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Intussen bevat de game al 22 heroes en zeven spelmodi. Onze For Honor review lees je op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties